Batoh Harry Potter: Bradavický Express (objem 13 litrů 28 x 36 x 13 cm) červený polyester

Batoh Harry Potter: Bradavický Express (objem 13 litrů 28 x 36 x 13 cm) červený polyester
A képek csak illusztrációk - mindig a termékleírásban szereplő adatok érvényesek.
Videó lejátszása
Elérhetőség : Beszállító raktárán (3 nap)
Kiszállítás : A beszállító beszerzi hétfőn 1.31.. Kattints további információkért
Az ár áfával: 13 220 Ft
 Kosárba

Termékleírás

Oficiální batoh z katalogu produktů s licencí filmové a knižní ságy Harry Potter. Zboží je legálně licencováno a prodáváno se souhlasem vlastníků licenčních práv. Atraktivní červený jednoprostorový batoh s přední kapsou a motivem Hogwarts Express (nástupiště 9 3/4). Batoh má dvě síťkované kapsy z boku. Batoh je opatřen uchem na nošení v ruce a dvěma nastavitelnými popruhy na záda. Rozměry batohu: 28 x 36 x 13 cm Materiál batohu: Polyester . Pokyny pro údržbu a čištění batohu: - batoh se nesmí prát - čistit mokrým hadříkem - výrobek se nesmí sušit v bubnové sušičce - výrobek se nesmí chemicky čistit

Termékparaméterek

Katalógus szám 64555 Jótállás 2 év
Motívum Harry Potter Szín piros

Változatok - játékok nyelvváltozatai


Egyes gyártók különböző nyelvi változatokban küldik nekünk a játékokat, amelyek eltérhetnek a nyomtatott csomagolás nyelvétől. A konkurenciánknál bevett gyakorlat, hogy a különböző nyelvű változatokat nem jelölik meg - a magyar,cseh, angol változatokat a nyelv megjelölése nélkül szállítják ki - nálunk te választod ki, hogy milyen nyelvű terméket szeretnél rendelni, így nem érhet kellemetlen meglepetés a küldemény kicsomagolásakor.

Hacsak a változatnál nincs megjelölve másként, a játéknak ugyanaz a nyelve (szinkron és felirat), mint a magyar vagy az angol változatban.

Talált kategóriák


Talált termékek