Deathloop (PS5)

Deathloop (PS5)
A képek csak illusztrációk - mindig a termékleírásban szereplő adatok érvényesek.
Videó lejátszása
Elérhetőség : Kiadva/Kiadás dátuma 2021.5.21.
Kiszállítás : A beszállító beszerzi kedden 5.25.. Kattints további információkért
Az ár áfával: 23 960 Ft
 Kosárba
A rendeléshez ingyen kapsz:
Számítógépes játék CD/DVD-n

Termékleírás

POKUD JSTE NEÚSPĚŠNÍ ... ZEMŘETE, ZEMŘETE ZNOVU

DEATHLOOP vás přenese na záhadný ostrov černého útesu, kde bude o budoucnosti ostrova rozhodovat věčný boj mezi dvěma mimořádnými Assasiny. Jako Colt musíte najít způsob, jak ukončit časovou smyčku, nekonečný cyklus ostrova, a to vše při pronásledování obyvateli ostrova. S využitím svých silných zbraní a schopností budete muset odstranit 8 klíčových cílů napříč ohromujícím, přesto chaotickým ostrovem, než se den resetuje, abyste jednou provždy prolomili smyčku. Ale ve stínech číhá soupeř Assasin Julianna, jehož jediným úkolem je zabít Colta a udržet smyčku v chodu. Učte se z každého cyklu, vyzkoušejte nové cesty a přístupy a prolomte smyčku.


Termékparaméterek

Katalógus szám 49608 Jótállás 2 év
Csomagolás EN Disztribúció típusa Dobozos
Gyártó Arkane Játék nyelve EN
Műfaj Akció Platform PS5

Változatok - játékok nyelvváltozatai


Egyes gyártók különböző nyelvi változatokban küldik nekünk a játékokat, amelyek eltérhetnek a nyomtatott csomagolás nyelvétől. A konkurenciánknál bevett gyakorlat, hogy a különböző nyelvű változatokat nem jelölik meg - a magyar,cseh, angol változatokat a nyelv megjelölése nélkül szállítják ki - nálunk te választod ki, hogy milyen nyelvű terméket szeretnél rendelni, így nem érhet kellemetlen meglepetés a küldemény kicsomagolásakor.

Hacsak a változatnál nincs megjelölve másként, a játéknak ugyanaz a nyelve (szinkron és felirat), mint a magyar vagy az angol változatban.

Talált kategóriák


Talált termékek