A megrendelések ellenértékének megfizetési módjai, és az egyes szállítási módok

Számos lehetőséget kínálunk a megrendelések ellenértékének megtérítésére és a kézbesítés módjának megválasztására. Jelenleg többféle módon fizetheti ki megrendelését:
- előre banki átutalással
- előre, bankkártyával történő fizetéssel
- utánvéttel készpénzben (vagy átvételkor bankkártyával, ha a szállítmányozó cég ezt lehetővé teszi)

Csomagküldő.hu

A kisebb, 2 kg súlyhatárú küldemények esetén a legolcsóbb és legkényelmesebb kézbesítési megoldás Csomagküldő.hu szolgáltatása, ahol is a megrendelés alkalmával kiválaszthatja a lakóhelyéhez leközelebb eső csomagátvevő pontot és ott átveszi küldeményét. Magyarország területén közel 520 db csomag átadó pont található. A kézbesítés ára 890 Ft + 490 Ft felár, utánvétes fizetés esetén. A küldemény kézbesítése 2 munkanap, mely attól a naptól számitandó, amikor vállalatunk kiszállította megrendelését.

A legolcsóbb kézbesítési címre történő kiszállítás

Ennek a lehetőségnek köszönhetően megrendelését már 1 190 Ft -ért házhoz szállítjuk Önnek. Utánvét esetén 490 Ft-os felárat számlázunk. A szállítmányozó céget a megrendelés feldolgozásakor, az aktuális lehetőségek figyelembevétele mellett, mi választjuk meg. A küldemény kézbesítése 2-3 munkanap, amely attól a naptól számítandó, amikor cégünk elküldi megrendelését.

Magyar Posta

A postai küldemények esetén a szállítás 1 190 Ft, utánvét esetén 490 Ft-os felár fizetendő. A küldemény kézbesítése 2-3 munkanap, mely attól a számítandó, amikor cégünk elküldi megrendelését.

DPD

A DPD csomagküldő szolgáltatás díja 1 390 Ft, utánvét esetén 490 Ft-os felár fizetendő.  A küldemény kézbesítése 2-3 munkanap, mely attól a számítandó, amikor cégünk elküldi megrendelését.
 

Talált kategóriák


Talált termékek