Bandai Anime Heroes: One Piece - Franky Action Figure (36938)

watchDog.title

watchDog.challenge
watchDog.gdpr

Termékleírás

  • Vitorlát bontasz kedvenc kalózaiddal - Franky egy kiborg, a Franky család egykori vezetője és egykori ellenfele, mielőtt a körülmények arra kényszerítették őt és legénységét, hogy Luffy szövetségesei legyenek. Most hajóépítőként szolgál a Szalmakalap Kalózoknál, és az az álma, hogy megalkosson és meglovagoljon egy olyan hajót, amely képes a világ megkerülésére, és reméli, hogy ezt a Szalmakalap legénységével együtt el is éri.
  • Manga-ihlette borító - Minden Anime Heroes-sorozatnak manga-ihlette borítója és gyönyörű grafikája van az előlapon az általad ismert és szeretett karakterekkel.
  • Végtelen játék - Minden egyes figura 2 készlet cserélhető kézzel, karakterspecifikus kiegészítőkkel és több mint 16 csuklós ponttal rendelkezik, hogy végtelenül sokféleképpen pózolhass és játszhass.
  • Gyűjtsd össze mindet - A Bandai Namco Toys & Collectibles America a One Piece akciófigurák teljes sorát kínálja, hogy megmutathasd rajongásodat és összegyűjthesd kedvenc karaktereidet.
  • Lenyűgöző hasonlóság - Minden egyes figura részletes szobrászattal és az Anime Heroes akciófigurák által ismert tulajdonságok hű ábrázolásával rendelkezik.

Termékparaméterek

Katalógus szám 78176 Jótállás 2 év

Változatok - játékok nyelvváltozatai


Egyes gyártók különböző nyelvi változatokban küldik nekünk a játékokat, amelyek eltérhetnek a nyomtatott csomagolás nyelvétől. A konkurenciánknál bevett gyakorlat, hogy a különböző nyelvű változatokat nem jelölik meg - a magyar,cseh, angol változatokat a nyelv megjelölése nélkül szállítják ki - nálunk te választod ki, hogy milyen nyelvű terméket szeretnél rendelni, így nem érhet kellemetlen meglepetés a küldemény kicsomagolásakor.

Hacsak a változatnál nincs megjelölve másként, a játéknak ugyanaz a nyelve (szinkron és felirat), mint a magyar vagy az angol változatban.

Talált kategóriák


Talált termékek