Bandai Tamagotchi Original - Paradise (42934)

watchDog.title

watchDog.challenge
watchDog.gdpr

Termékleírás

A digitális háziállatod igényli a gondoskodást: etetni kell, takarítani kell utána, le kell húzni, ha vécére megy, gondozni kell, sőt, időnként még egy kicsit nevelni is kell, ha zavar, anélkül, hogy igazán szüksége lenne bármire.

Az eredeti dizájn, amelyre az idősebb generációk még az 1990-es évekből emlékezhetnek, a japán játékokra jellemző egyszerűséget és cukiságot ötvözi. A lila és rózsaszínű, kis kijelzővel és három gombbal ellátott tojás hosszú órákig tartó szórakozást kínál, és egy hosszú távú feladatot is: végigkísérni virtuális védencét a fiatalkoron és a serdülőkoron, életben és egészségben tartva őt.

Attól, hogy hogyan gondoskodsz a tojásról és a kikelt kicsinyéről, függ, hogy a hét karakter közül végül melyik lesz a Tamagotchidból.
  • A Tamagotchi körülbelül 5 cm magas és 4 cm széles.

Termékparaméterek

Katalógus szám 77156 Jótállás 2 év
Műfaj Gyerek, Szimulátorok

Változatok - játékok nyelvváltozatai


Egyes gyártók különböző nyelvi változatokban küldik nekünk a játékokat, amelyek eltérhetnek a nyomtatott csomagolás nyelvétől. A konkurenciánknál bevett gyakorlat, hogy a különböző nyelvű változatokat nem jelölik meg - a magyar,cseh, angol változatokat a nyelv megjelölése nélkül szállítják ki - nálunk te választod ki, hogy milyen nyelvű terméket szeretnél rendelni, így nem érhet kellemetlen meglepetés a küldemény kicsomagolásakor.

Hacsak a változatnál nincs megjelölve másként, a játéknak ugyanaz a nyelve (szinkron és felirat), mint a magyar vagy az angol változatban.

Talált kategóriák


Talált termékek