Batman: Arkham Knight GOTY (X1)

watchDog.title

watchDog.challenge
watchDog.gdpr

Termékleírás

A Batman Arkham Knight az "Arkham" franchise utolsó része, amely az Arkham City eseményei után játszódik, és a Sötét Lovag utolsó útja lehet.

A GOTY-kiadás tartalmazza a teljes Batman: Arkham Knight játékot PS4-re és az összes megjelent DLC-t.

Az Arkham Knight legfontosabb funkciója a Batmobil, amelyet a Batman-franchise történetében először vezethetünk majd, és száguldozhatunk vele Gotham utcáin.

A Rocksteady fejlesztői a Batmobil egyedi változatát készítették el. Ennek a legendás járműnek a hozzáadása a Batman Arkham-sorozat elismert játékmenetével kombinálva a végső és teljes körű Batman-játékélményt nyújtja. Végigszáguldhatsz az úton, és élvezheted a hatalmas Gotham City égboltját.

Rendfenntartóként nem lesz könnyű dolgod, hiszen Gotham leghírhedtebb ellenfele, Madárijesztő visszatér, hogy egyesítse az összes szupergonosztevőt, köztük Pingvint, Kétarcút és Harley Quinnt. Vajon a Sötét Lovag egyszer és mindenkorra elpusztítja őket?

Termékparaméterek

Katalógus szám 20181 Jótállás 2 év
Csomagolás EN Disztribúció típusa Dobozos
Gyártó Warner Bros Interactive Játék nyelve EN
Motívum DC Batman Műfaj Akció
Platform Xbox One

Változatok - játékok nyelvváltozatai


Egyes gyártók különböző nyelvi változatokban küldik nekünk a játékokat, amelyek eltérhetnek a nyomtatott csomagolás nyelvétől. A konkurenciánknál bevett gyakorlat, hogy a különböző nyelvű változatokat nem jelölik meg - a magyar,cseh, angol változatokat a nyelv megjelölése nélkül szállítják ki - nálunk te választod ki, hogy milyen nyelvű terméket szeretnél rendelni, így nem érhet kellemetlen meglepetés a küldemény kicsomagolásakor.

Hacsak a változatnál nincs megjelölve másként, a játéknak ugyanaz a nyelve (szinkron és felirat), mint a magyar vagy az angol változatban.

Talált kategóriák


Talált termékek