Batman: The Telltale Series (X360)

Elérhetőség : Beszállító raktárán (7 nap)
Kiszállítás : A beszállító beszerzi hétfőn 7.29.
Az ár áfával: 4 980 Ft
 Kosárba

Termékleírás

Lépj be Bruce Wayne sérült pszichéjébe ebben a sötét, erőszakos történetben, és fedezd fel a Sötét Lovagként hozott döntéseid erőteljes és messzemenő következményeit. Batmanként klasszikus szövetségesekkel és ellenségekkel találkozhatsz, Bruce-ként pedig megtanulhatod, mit is jelent a szuperhős köpenye mögé bújó ember valódi jelentése. A Batman: A Telltale Series egy Season Pass lemez formájában kerül forgalomba, amely tartalmazza az első epizódot, és hozzáférést biztosít a maradék négy epizódhoz, amelyek idővel letölthetővé válnak. A díjnyertes The Walking Dead: A Telltale Games Series alkotóitól származó, realisztikus és brutális történetben olyan felfedezéseket teszel, amelyek megrengetik a világ alvilágát és a korrupt Gotham City törékeny stabilitását. Döntsd el Gotham City sorsát. Dönts Bruce Wayne és sötét személyiségének, Batmannek a sorsáról. Döntéseid lenyűgöző új fejezeteket írnak egy ipari playboy és egy önjelölt törvénytisztelő összetett életébe. Szerezd meg a játékot most, és légy az első, aki hozzáférhet az új epizódokhoz! Vázold fel Bruce Wayne sérült pszichéjét ebben a sötét és erőszakos történetben. A játék egy Season Pass lemez formájában érkezik, amely tartalmazza a történet első epizódját, és garantálja a hozzáférést a sorozat további 4 epizódjához. A játékhoz internetkapcsolat szükséges, hogy az összes epizódot megkapjuk.

Termékparaméterek

Katalógus szám 17711 Jótállás 2 év
Csomagolás EN Disztribúció típusa Dobozos
Gyártó Warner Bros Interactive Játék nyelve EN
Motívum DC Batman Műfaj Kalandjátékok
Platform X360

Változatok - játékok nyelvváltozatai


Egyes gyártók különbözĹ‘ nyelvi változatokban küldik nekünk a játékokat, amelyek eltérhetnek a nyomtatott csomagolás nyelvétĹ‘l. A konkurenciánknál bevett gyakorlat, hogy a különbözĹ‘ nyelvű változatokat nem jelölik meg - a magyar,cseh, angol változatokat a nyelv megjelölése nélkül szállítják ki - nálunk te választod ki, hogy milyen nyelvű terméket szeretnél rendelni, így nem érhet kellemetlen meglepetés a küldemény kicsomagolásakor.

Hacsak a változatnál nincs megjelölve másként, a játéknak ugyanaz a nyelve (szinkron és felirat), mint a magyar vagy az angol változatban.

Talált kategóriák


Talált termékek