Call of Duty: Modern Warfare 2 (PS4)

Call of Duty: Modern Warfare 2 (PS4)
A képek csak illusztrációk - mindig a termékleírásban szereplő adatok érvényesek.
Videó lejátszása

Változat kiválasztása: Segítség - miben eltérőek a változatok?


5 és több darab raktáron
28 290 Ft

Utolsó 2 darab raktáron
28 290 Ft
Kiszállítás : A beszállító beszerzi szerdán 2.1.. Kattints további információkért
Az ár áfával: 28 290 Ft
 Kosárba
A rendeléshez ingyen kapsz:

Termékleírás

Letošní Call of Duty navazuje na Modern Warfare z roku 2019 a opět přináší výbušnou příběhovou kampaň i strhující multiplayer.

Task Force 141 čelí dosud největší hrozbě...
 
Obležení na moři s podvodním bojem, útoky z výšky 30 000 stop nad nepřátelskými pevnostmi a nízkoprofilové tajné mise s vysokými sázkami.
 
 
Vedoucí týmu kapitán John Price; ostřílený seržant Kyle „Gaz“ Garrick; vlk samotář Simon „Ghost“ Riley; nebojácný seržant John „Soap“ MacTavish; stejně jako nejnovější člen týmu, plukovník Alejandro Vargas, neúplatný operátor Tier 1 a člen mexických speciálních jednotek.
 
Po kampani se mohou hráči PlayStation pustit do taktického kooperativního režimu, který nabízí téměř nekonečné hodiny hraní.
 

Termékparaméterek

Katalógus szám 69386 Jótállás 2 év
Csomagolás DE, EN Disztribúció típusa Dobozos
Gyártó Activision Játék nyelve EN
Motívum Call of Duty Műfaj Akció
Multiplayer Igen Platform PS4

Változatok - játékok nyelvváltozatai


Egyes gyártók különböző nyelvi változatokban küldik nekünk a játékokat, amelyek eltérhetnek a nyomtatott csomagolás nyelvétől. A konkurenciánknál bevett gyakorlat, hogy a különböző nyelvű változatokat nem jelölik meg - a magyar,cseh, angol változatokat a nyelv megjelölése nélkül szállítják ki - nálunk te választod ki, hogy milyen nyelvű terméket szeretnél rendelni, így nem érhet kellemetlen meglepetés a küldemény kicsomagolásakor.

Hacsak a változatnál nincs megjelölve másként, a játéknak ugyanaz a nyelve (szinkron és felirat), mint a magyar vagy az angol változatban.

Talált kategóriák


Talált termékek