Call of Duty: Modern Warfare 2 (PS5)

Változat kiválasztása: Segítség - miben eltérőek a változatok?


Kiadva/Kiadás dátuma 2024.3.15.
18 050 Ft

5 és több darab raktáron
25 790 Ft
Kiszállítás : A beszállító beszerzi kedden 3.19.
Az ár áfával: 18 050 Ft
 Kosárba

Termékleírás

A játékhoz internetkapcsolat szükséges

Tartalmazza:
  • Call of Duty®: Modern Warfare® II cross-gen csomag
  • Tartalmazza a játĂ©k PS5™ verziĂłját.
Üdvözöljük a Call of Duty® új korszakában!
A Call of Duty: Modern Warfare® II a 2019-ben megjelent Modern Warfare® folytatása. Visszatér az ikonikus csapatvezető, John Cena százados, a rettenthetetlen John "Soap" MacTavish, a tapasztalt Kyle "Gaz" Garrick őrmester és maga a magányos farkas, a szeretett Simon "Ghost" Riley. A játékosok első kézből láthatják, hogy mi teszi a 141-es különítményt olyan legendássá.
A játékosoknak a kis léptékű beszivárgásoktól kezdve, ahol a tét nagy, egészen a szigorúan titkos küldetésekig új fegyvereket, járműveket és high-tech felszereléseket kell elsajátítaniuk, hogy legyőzzék ellenségeiket. Pakold össze a felszerelésed, és harcolj a parttól távolabb, ahol a víz alatt ostromolhatod meg az ellenséget, beszivároghatsz erősen megerősített ellenséges bázisokra, behatolhatsz az ellenséges vonalakba a tengerszorosok mentén, és felszabadíthatod a nagyon szükséges szövetségeseket egy titkos helyen a hegyekben.
Az Infinity Ward dinamikus, újgenerációs, modern játékmenettel ejti rabul a játékosokat. Harcolj a barátaiddal együtt egy igazán magával ragadó élményben, lenyűgözően realisztikus hangzással, világítással és grafikával, amely a Call of Duty történetének legfejlettebb játékává teszi ezt a játékot. A Modern Warfare® II megújult, fejlett mesterséges intelligencia-rendszerrel, továbbfejlesztett renderelési és fotogrammetriai technológiával, új Gunsmith-rendszerrel, amely minden eddiginél több testreszabási lehetőséget biztosít, valamint számos más játékmenetbeli és grafikai újítással, amelyek új magasságokba emelik a franchise-t. A márka jövője tele van úttörő újításokkal, és meghatározza majd a következő generációs játékmenet alapjait.
A Modern Warfare II már az első naptól kezdve hatalmas mennyiségű tartalommal fog rendelkezni - állj össze és harcolj a TF141 oldalán a világot bejáró egyjátékos kampányban. Játssz egyedül vagy csapatban a magával ragadó többjátékos csatákban, versenyezz új helyszíneken és új játéklehetőségekkel, és tapasztald meg a továbbfejlesztett Special Ops történetmódot taktikus kooperatív játékmóddal.
A Modern Warfare II emellett integrálja az idén később érkező új Warzone™-élményt, amely egy teljesen új játéktérrel és sandbox móddal fejleszti a Battle Royale műfajt. Várható egy hatalmas naptár, tele ingyenes, megjelenés utáni tartalommal, beleértve a játékmenetet, amely új pályákkal, játékmódokkal, szezonális eseményekkel, közösségi ünnepségekkel és még sok mással bővül.
Maradjatok velĂĽnk!

Termékparaméterek

Katalógus szám 69384 Jótállás 2 év
Csomagolás EN, IT Disztribúció típusa Dobozos
Gyártó Activision Játék nyelve EN
Motívum Call of Duty Műfaj Akció
Multiplayer Igen Platform PS5

Változatok - játékok nyelvváltozatai


Egyes gyártók különbözĹ‘ nyelvi változatokban küldik nekünk a játékokat, amelyek eltérhetnek a nyomtatott csomagolás nyelvétĹ‘l. A konkurenciánknál bevett gyakorlat, hogy a különbözĹ‘ nyelvű változatokat nem jelölik meg - a magyar,cseh, angol változatokat a nyelv megjelölése nélkül szállítják ki - nálunk te választod ki, hogy milyen nyelvű terméket szeretnél rendelni, így nem érhet kellemetlen meglepetés a küldemény kicsomagolásakor.

Hacsak a változatnál nincs megjelölve másként, a játéknak ugyanaz a nyelve (szinkron és felirat), mint a magyar vagy az angol változatban.

Talált kategóriák


Talált termékek