Colt Canyon (Switch)

Elérhetőség : Utolsó darab raktáron
Kiszállítás : A beszállító beszerzi csütörtökön 12.7.
Az ár áfával: 10 150 Ft
 Kosárba

Termékleírás

Ragadd meg a revolvered, és mentsd meg a társadat ebben a hangulatos és magával ragadó játékban. A Colt Canyon egy 2D-s pixel shooter, amelyben egy cowboyt vagy a sok más feloldható karakter egyikét irányítod, akinek az a feladata, hogy megmentse elrabolt társadat a könyörtelen banditáktól. Fogd a pisztolyod és a TNT-t, és lődd át magad egy ellenséges kanyonon, amely tele van rejtett kincsekkel, fegyverekkel, akadályokkal és mindenféle vérszomjas söpredékkel. Talán több embert is meg tudsz menteni, mint a társadat...

Termékparaméterek

Katalógus szám 86375 Jótállás 2 év
Csomagolás EN Disztribúció típusa Dobozos
Gyártó 1C Company Játék nyelve EN
Műfaj Kalandjátékok, RPG, Sport Multiplayer Nem
Platform SWITCH Věk od 12

Változatok - játékok nyelvváltozatai


Egyes gyártók különböző nyelvi változatokban küldik nekünk a játékokat, amelyek eltérhetnek a nyomtatott csomagolás nyelvétől. A konkurenciánknál bevett gyakorlat, hogy a különböző nyelvű változatokat nem jelölik meg - a magyar,cseh, angol változatokat a nyelv megjelölése nélkül szállítják ki - nálunk te választod ki, hogy milyen nyelvű terméket szeretnél rendelni, így nem érhet kellemetlen meglepetés a küldemény kicsomagolásakor.

Hacsak a változatnál nincs megjelölve másként, a játéknak ugyanaz a nyelve (szinkron és felirat), mint a magyar vagy az angol változatban.

Talált kategóriák


Talált termékek