Dead Island 2: Day One Edition (X1/XSX)

Elérhetőség : Beszállító raktárán (4 nap)
Kiszállítás : A beszállító beszerzi szerdán 12.13.
Az ár áfával: 17 890 Ft
 Kosárba
A rendeléshez ingyen kapsz:

Termékleírás

Egy halálos vírus terjed Los Angelesben, és a lakosokat kiéhezett zombikká változtatja. A várost karantén alá helyezték, a hadsereg pedig visszavonult. Megharapott, megfertőzött, de több mint immunis, és megtanulod, hogyan használd ki a benned rejlő zombit.
 
Los Angeles (és az emberiség) jövőjét csak te és egy maroknyi más hencegő seggfej tartja a kezében, akik történetesen immunisak erre a kórokozóra. Ahogy felfedezed a járvány mögötti igazságot, rájössz, ki - vagy mi - vagy te. Túlélni, fejlődni, megmenteni a világot - csak egy újabb nap LA-ben!
 
A szeretett zombisaga visszatér a horror, a sötét humor és a zombigyilkos őrület egyedülálló keverékével, amelyek egy epikus agyas kalandot alkotnak.
 
A Dead Island 2 egy izgalmas, első személyű akció-RPG, amely egy teljesen új játszótérre kalauzolja a játékosokat. Fedezd fel a belsőségekben fuldokló, stílusos, vibráló és zombikkal fertőzött ikonikus Los Angelest. Ismerkedj meg elképesztő karakterekkel. Ölj meg számtalan ellenfelet hihetetlenül véres részletességgel. És hibáztasd magad, és légy a végső zombigyilkos.
 
Találkozunk a pokolban!

 
Fedezd fel a pokoli Los Angelest - a Dead Island 2 elviszi a játékosokat az Angyalok Városának leghíresebb helyszíneire, amelyeket most a rémület mocskol be, egy izgalmas, agyament utazáson Beverly Hills vibráló külvárosától a Venice Beach mókás sétányáig.
 
Brutális érintkezős homokozó - A harc a legintenzívebb, legbrutálisabb és legbrutálisabb első személyű élményt kínálja majd, rengeteg fegyverrel és taktikai (és véres) lehetőséggel, hogy átvágd magad a zombihordákon. Akár szeletelsz, zúzol, égetsz vagy tépsz, azt akarjuk, hogy tényleg érezd.
 
Légy a végső zombigyilkos - Hat karakter közül választhatsz, mindegyiknek egyedi személyisége és párbeszéde van. Teljesen személyre szabhatod minden egyes gyilkos képességeit a teljesen új képességrendszerünkkel, amely lehetővé teszi, hogy azonnal átcsoportosítsd a pontokat, és kipróbáld a legőrültebb kombinációkat.
 
Zombie Infestation - Készen állsz arra, hogy élvezd a játékvilág egyik legfejlettebb ártalmatlanítási rendszerét? LA-nk hemzseg a zombiktól, amelyek teljesen élethűen néznek ki és viselkednek. Ezek a mutálódott szörnyek a Dead Island 2 animált, rothadó szíve, több tucat különböző zombi fajjal, mindegyik saját mutációval, támadásokkal és több száz LA-tematikájú látványelemmel. Szörnyeink könyörtelenek, kihívást jelentőek és Los Angeles igazi lakói. Túl tudod élni?
 
Filmszerű kooperatív kaland - Mint egy igazi RPG-élmény, a Dead Island 2 rengeteg izgalmas kihívást, egy őrült maroknyi karaktert és egy lebilincselő, agyament történetet kínál, amely valóban elmerít a csavaros világában. Az újrajátszhatóság garantált. Ha mindehhez hozzáadod az őrült, akár három játékosra is kiterjedő kooperatív módot, akkor nagyon hosszú (és brutális) utat fogsz megtenni LA-ben.
 
ADAY ONE EDITION BOX SET A KÖVETKEZŐKET TARTALMAZZA: MEMORIES OF BANOI PACK
A Memories of Banoi Pack két egyedi fegyvert tartalmaz: a Banoi harci ütőt és a Memories of Banoi baseball ütőt. Ezen kívül egy különleges Personal Space képességkártyát, amely az eredeti Dead Island játékot ünnepli - ez minden zombigyilkos arzenáljának elengedhetetlen kiegészítője.

 

Termékparaméterek

Katalógus szám 72884 Jótállás 2 év
Csomagolás EN Disztribúció típusa Dobozos
Gyártó Koch Media Játék nyelve CZ fel., EN
Műfaj Akció, RPG Multiplayer Igen
Platform Xbox One, Xbox Series X

Változatok - játékok nyelvváltozatai


Egyes gyártók különböző nyelvi változatokban küldik nekünk a játékokat, amelyek eltérhetnek a nyomtatott csomagolás nyelvétől. A konkurenciánknál bevett gyakorlat, hogy a különböző nyelvű változatokat nem jelölik meg - a magyar,cseh, angol változatokat a nyelv megjelölése nélkül szállítják ki - nálunk te választod ki, hogy milyen nyelvű terméket szeretnél rendelni, így nem érhet kellemetlen meglepetés a küldemény kicsomagolásakor.

Hacsak a változatnál nincs megjelölve másként, a játéknak ugyanaz a nyelve (szinkron és felirat), mint a magyar vagy az angol változatban.

Talált kategóriák


Talált termékek