Diablo 3 (Eternal Collection) (SWITCH)

Elérhetőség : Beszállító raktárán (7 nap)
Kiszállítás : A beszállító beszerzi hétfőn 7.8.
Az ár áfával: 14 980 Ft
 Kosárba

Termékleírás

A CSOMAG TARTALMAZ

  • az alapjáték Diablo III
  • a Diablo III: Reaper of Souls kiegészítő csomagot
  • a Rise of the Necromancer DLC-t

Ismét a Sanctuary világában játszódik, ahol egy üstökös zuhan le az égből oda, ahol egykor Diablo a világra jött. A visszatérő Deckard Cain karaktere a gonosz egyik első áldozata lehet. Az új helyszínek között régi ismerős helyek is szerepelnek, köztük Tristram faluja. A karakterek férfi és női változata között választhatunk, de a különbség pusztán vizuális lesz. A Barbár nem egy új karakter ugyanazokkal a képességekkel, hanem egy húsz évvel megöregedett hős a második játékból, amit a fáradtságról és a testén lévő sok sebhelyről lehet megállapítani. Új küldetésrendszer, a játékos karakterosztályához igazítva. Közvetlenül a fő hotbarról elérhető képességek, amelyek az egérkerékkel gyorsan kiválaszthatók. Beleértve egy új gyógyítási módszert, ahol elég lesz egy tárgy fölé menni (azaz nem kell felvenni, mielőtt meginnád, mint a fiolákat). Új ellenségek, mint például a Berserker egy óriási bottal, amely képes lesz beleragadni a földbe, mielőtt a harcos ki tudná szedni. Több mint 13 millió játékos küzdött már démonok hordáival a Diablo III-ban. Most rajtad a sor, hogy csatlakozz a harchoz, és fegyvert fogj minden halandó ellensége ellen.

TELJES KIADÁS

Az Eternal Collection az alap Diablo III játékot, valamint a Reaper of Souls bővítményt és a Rise of Necromancer DLC-t tartalmazza egy teljes csomagban. Fordulj szövetségeseidhez, és játssz egyedül, vagy alkoss akár négy hősből álló csoportot. Legyél hős! Készülj fel tehát. A gonosz közeleg.

Termékparaméterek

Katalógus szám 21629 Jótállás 2 év
Csomagolás DE, EN Disztribúció típusa Dobozos
Gyártó Blizzard Játék nyelve EN
Motívum Diablo Műfaj Akció, RPG
Multiplayer Igen Platform SWITCH

Változatok - játékok nyelvváltozatai


Egyes gyártók különböző nyelvi változatokban küldik nekünk a játékokat, amelyek eltérhetnek a nyomtatott csomagolás nyelvétől. A konkurenciánknál bevett gyakorlat, hogy a különböző nyelvű változatokat nem jelölik meg - a magyar,cseh, angol változatokat a nyelv megjelölése nélkül szállítják ki - nálunk te választod ki, hogy milyen nyelvű terméket szeretnél rendelni, így nem érhet kellemetlen meglepetés a küldemény kicsomagolásakor.

Hacsak a változatnál nincs megjelölve másként, a játéknak ugyanaz a nyelve (szinkron és felirat), mint a magyar vagy az angol változatban.

Talált kategóriák


Talált termékek