Disgaea 4: A Promise Unforgotten (PS3)

Elérhetőség : Beszállító raktárán (7 nap)
Kiszállítás : A beszállító beszerzi hétfőn 12.18.
Az ár áfával: 9 660 Ft
 Kosárba
A rendeléshez ingyen kapsz:

Termékleírás

A Disgaea 4: A Promise Unforgotten a PlayStation 2-ről és PS3-ról ismert, népszerű, hardcore, felforgatható stratégiai sorozat következő része. A Disgaea-ban a karakterek szintjük és fegyverük alapján korlátozott mozgási és támadási távolsággal rendelkeznek. A Disgaea különleges játéktényezőket is tartalmaz, kihasználva a 3D-s harctérképek előnyeit.

A sorozat negyedik részeként a Disgaea 4: A Promise Unforgotten új grafikus motorral érkezik, amely sokkal nagyobb hangsúlyt fektet az anime grafikai stílusára, és új játékmenet-rendszereket fogad el, amelyek minden idők legepikusabb Disgaea-kalandjává teszik ezt a játékot.
  • Nagyobb, viccesebb és taktikusabb, mint valaha - ráadásul HD grafikával!
  • Egy fergeteges világ tele vámpírokkal, vérfarkasokkal és más lényekkel!
  • Egyedülálló RPG játékmenet a hősök új képességeivel, mint a telekinézis és az alakváltó Geoblockok funkcióval.

Termékparaméterek

Katalógus szám 67469 Jótállás 2 év
Csomagolás EN Disztribúció típusa Dobozos
Gyártó többi Játék nyelve EN
Műfaj Akció, RPG, Sport Multiplayer Nem
Platform PS3

Változatok - játékok nyelvváltozatai


Egyes gyártók különböző nyelvi változatokban küldik nekünk a játékokat, amelyek eltérhetnek a nyomtatott csomagolás nyelvétől. A konkurenciánknál bevett gyakorlat, hogy a különböző nyelvű változatokat nem jelölik meg - a magyar,cseh, angol változatokat a nyelv megjelölése nélkül szállítják ki - nálunk te választod ki, hogy milyen nyelvű terméket szeretnél rendelni, így nem érhet kellemetlen meglepetés a küldemény kicsomagolásakor.

Hacsak a változatnál nincs megjelölve másként, a játéknak ugyanaz a nyelve (szinkron és felirat), mint a magyar vagy az angol változatban.

Talált kategóriák


Talált termékek