EA Sports FC 24 (PS4)

Elérhetőség : Beszállító raktárán (7 nap)
Kiszállítás : A beszállító beszerzi hétfőn 7.8.
Az ár áfával: 13 650 Ft
 Kosárba
A rendeléshez ingyen kapsz:

Termékleírás

AzEA SPORTS FC™ 24 a Világjáték új korszaka: 19 000+ teljesen licencelt játékos, 700+ csapat és 30+ bajnoki verseny garantálja a valaha volt legautentikusabb futballélményt.
 
Légy még közelebb a játékhoz három élvonalbeli technológiával, amelyek minden mérkőzésen páratlan realizmust biztosítanak: HyperMotionV**, Opta-optimalizált játékstílusok és a forradalmi Frostbite™ motor.
 
AHyperMotionV technológia a valódi játékot örökíti meg, és több mint 180 profi férfi és női mérkőzés volumetrikus adatait használja fel, hogy a játékbeli mozgás pontosan tükrözze a pályán ténylegesen zajló eseményeket.
 
A játékstílusok méretezik a sportolókat, és az Opta és más forrásokból származó adatokat olyan megkülönböztető képességekké értelmezik, amelyek fokozzák az egyes játékosok realizmusát és egyéniségét.

 
Aforradalmi Frostbite™ motor valósághű részletességgel adja vissza a The World's Game-t, így még jobban elmerülhetsz minden egyes mérkőzésben.
 
Fejlessz klublegendákat és fejleszd játékosaidat az Ultimate Team™ módban egy teljesen új evolúciós rendszerrel. Üdvözöld a női labdarúgókat a pályán férfi társaik mellett, és állítsd össze álomcsapatodat.
 
Írd meg a saját történetedet a Career Coach vagy Career Player módban, és csatlakozz barátaidhoz a pályán a cross-platform játék*** segítségével a Clubs és a VOLTA FOOTBALL™ módokban.
 
Az EA SPORTS FC™ 24 a labdarúgás innovatív jövőjének következő fejezete.
 
Ez a játék opcionális játékbeli virtuális valuta vásárlásokat tartalmaz, amelyekkel virtuális játékbeli tárgyakat szerezhetsz, beleértve a játékbeli virtuális tárgyak véletlenszerű kiválasztását is."
 
*A feltételek és korlátozások érvényesek. További információkért látogass el a https://www.ea.com/games/ea-sports-fc/fc-24/game-offer-and-disclaimers weboldalra.
 
**A HyperMotionV technológia csak PlayStation 5 konzolon érhető el.
 
***A platformok közötti játék azonos generációs platformokon egyes játékmódokban engedélyezett.

Termékparaméterek

Katalógus szám 83190 Jótállás 2 év
Csomagolás NOR Disztribúció típusa Dobozos
Gyártó EA Sports Játék nyelve EN
Motívum FIFA Műfaj Stratégia
Multiplayer Igen Platform PS4

Változatok - játékok nyelvváltozatai


Egyes gyártók különböző nyelvi változatokban küldik nekünk a játékokat, amelyek eltérhetnek a nyomtatott csomagolás nyelvétől. A konkurenciánknál bevett gyakorlat, hogy a különböző nyelvű változatokat nem jelölik meg - a magyar,cseh, angol változatokat a nyelv megjelölése nélkül szállítják ki - nálunk te választod ki, hogy milyen nyelvű terméket szeretnél rendelni, így nem érhet kellemetlen meglepetés a küldemény kicsomagolásakor.

Hacsak a változatnál nincs megjelölve másként, a játéknak ugyanaz a nyelve (szinkron és felirat), mint a magyar vagy az angol változatban.

Talált kategóriák


Talált termékek