EA Sports WRC (PS5)

Elérhetőség : 5 és több darab raktáron
Kiszállítás : A beszállító beszerzi csütörtökön 12.7.
Az ár áfával: 12 400 Ft
 Kosárba
A rendeléshez ingyen kapsz:

Termékleírás

A sikeres Dirt Rally sorozatot létrehozó csapattól egy vadonatúj hivatalos FIA World Rally Championship játék érkezik.
A Codemasters több mint 25 éves rallyjáték-örökségének alapjaira épülő EA Sports WRC-ben a 2023-as WRC, a WRC2 és a Junior WRC autók volánja mögé ülhetsz be, naprakész versenyzőkkel, csapatokkal és kinézettel.
Tervezd meg és vezesd álmaid raliautóját a debütáló Builder módban, majd írd újra a történelmet a Moments módban, a közelmúltbeli és történelmi jelentőségű futamok újrajátszásán versenyezve. További módok: Karrier, bajnokság, időmérő, platformokon átívelő többjátékos mód, szabályos rali, valamint egy kifinomult megjelenésszerkesztő, hogy a WRC-élmény teljes legyen.
  • BUILD YOUR CAR: Tervezd meg és vezesd álmaid versenyautóját a debütáló Builder móddal.
  • TÖRTÉNELEM: versenyezz és éld át a közelmúlt eseményeit a valós események és nosztalgikus visszatekintések mellett a Moments módban.
  • DYNAMIC STEERING SYSTEM: A Codemasters híres többtengelyes kezelési modelljét továbbfejlesztették a WRC-hez. Testre szabhatod a tudásszintednek megfelelően, és kipróbálhatod a felszíni romláson.
  • IMMERSIVE EXPERIENCE: Élvezd az eufórikus pillanatokat, miközben a végső teljesítményre törekedve küzdesz az elemekkel a földön, a havon és az aszfalton.
  • AUTHENTIKUS: több mint 25 év rali történelmének alapjaira épül; vezesd a WRC, WRC2 és Junior WRC autókat a 2023-as szezon versenyzőivel, csapataival és színeivel.
  • WRC HISTORY JOURNEY: ülj be az epikus WRC autók volánja mögé, és utazz a rali történelmében 70 hitelesen újraalkotott történelmi járművel
  • AVILÁG KÖRÜL:MonteCarlótólésPortugáliátólKenyáig és Japánig 17 jelenlegi és korábbi WRC-helyszínen, több mint 200 szakaszon küzdhetsz meg egymással.
  • TELJES ÉLMÉNY: karrier, bajnokság, időmérés, crossplay multiplayer, rally, részletes szerkesztő és még sok minden más.
  • EA RACENET CLUBS: Az EA Racenet egy kísérő funkció, ahol a WRC játékosok összekapcsolódhatnak, összehasonlíthatják és javíthatják játékélményüket, és amely interneten vagy mobilon (iOS és Android) keresztül elérhető. Hozzon létre WRC-klubokat, csatlakozzon hozzájuk, kezelje és vezesse őket, miközben a közösség által vezetett bajnokságokban és szakaszokon versenyezhet, eseményekbe csoportosítva, a leggyorsabb játékosnak járó pontokkal.

Termékparaméterek

Katalógus szám 85601 Jótállás 2 év
Csomagolás EN Disztribúció típusa Dobozos
Gyártó EA Sports Játék nyelve EN
Műfaj Verseny Multiplayer Igen
Platform PS5

Változatok - játékok nyelvváltozatai


Egyes gyártók különböző nyelvi változatokban küldik nekünk a játékokat, amelyek eltérhetnek a nyomtatott csomagolás nyelvétől. A konkurenciánknál bevett gyakorlat, hogy a különböző nyelvű változatokat nem jelölik meg - a magyar,cseh, angol változatokat a nyelv megjelölése nélkül szállítják ki - nálunk te választod ki, hogy milyen nyelvű terméket szeretnél rendelni, így nem érhet kellemetlen meglepetés a küldemény kicsomagolásakor.

Hacsak a változatnál nincs megjelölve másként, a játéknak ugyanaz a nyelve (szinkron és felirat), mint a magyar vagy az angol változatban.

Talált kategóriák


Talált termékek