Elden Ring (PS5)

Elérhetőség : Beszállító raktárán (9 nap)
Kiszállítás : A beszállító beszerzi szerdán 7.10.
Az ár áfával: 15 980 Ft
 Kosárba
A rendeléshez ingyen kapsz:

Termékleírás

Merülj el egy izgalmas kalandban, és döntsd el egy hatalmas, intrikákkal és hatalommal teli világ sorsát. Küzdj meg félelmetes ellenségekkel a FromSoftware jellegzetes harcmodorával, és fedezd fel az ötletes stratégiák széles skáláját az Elden Ring című akció-RPG-ben. .

A PERA MESTERTŐL
Egy új, fantasztikus történetekkel teli világot szőtt Hidetaka Miyazaki - a kritikusok által elismert Dark Souls sorozat alkotója - és George R.R. Martin - A jég és tűz dala című bestseller fantasy sorozat szerzője. A játékosok egy bonyolult, vérrel és csalással összefirkált világon keresztül indulnak útnak, különböző, egyedi motivációval rendelkező karakterek segítik vagy akadályozzák a játékos előrehaladását, és egyéb szörnyűséges lények kerülnek az útjukba. Kalandjaik során a játékosok a titkok és mítoszok feltárásával döntenek ennek az elátkozott földnek a sorsáról.

EGY MONUMENTÁLIS VILÁG
Az Elden Ring világa nagyon nagy, és természetes időjárást kínál majd, nappal és éjszaka váltakozásával. Választhatsz, hogy gyalog vagy lóháton, egyedül vagy online a barátaiddal utazol-e füves síkságokon, gőzölgő mocsarakon és gyönyörű erdőkön keresztül. Látványos spirálhegyek vagy lélegzetelállító kastélyok, amelyek a FromSoftware játékaiban nem léteznek, hívogatnak majd, hogy megmásszátok őket.

A SAJÁT UTADON
Navigálj a játékban a saját tempódban a világ minden táján megtalálható fegyverek, mágikus képességek és készségek széles választékával, amelyek arra csábítják a játékosokat, hogy felfedezzenek eddig felderítetlen területeket. Választhatod a közvetlen vad harcot vagy a játék titkos harcrendszereit, hogy fölénybe kerülj.

Termékparaméterek

Katalógus szám 55910 Jótállás 2 év
Csomagolás DE, EN, ES, FR, NL Disztribúció típusa Dobozos
Gyártó Bandai Namco Játék nyelve EN
Műfaj Akció, RPG Platform PS5

Változatok - játékok nyelvváltozatai


Egyes gyártók különböző nyelvi változatokban küldik nekünk a játékokat, amelyek eltérhetnek a nyomtatott csomagolás nyelvétől. A konkurenciánknál bevett gyakorlat, hogy a különböző nyelvű változatokat nem jelölik meg - a magyar,cseh, angol változatokat a nyelv megjelölése nélkül szállítják ki - nálunk te választod ki, hogy milyen nyelvű terméket szeretnél rendelni, így nem érhet kellemetlen meglepetés a küldemény kicsomagolásakor.

Hacsak a változatnál nincs megjelölve másként, a játéknak ugyanaz a nyelve (szinkron és felirat), mint a magyar vagy az angol változatban.

Talált kategóriák


Talált termékek