Farming Simulator 22: Premium Edition (PS4)

Elérhetőség : 5 és több darab raktáron
Kiszállítás : A beszállító beszerzi csütörtökön 12.7.
Az ár áfával: 16 600 Ft
 Kosárba

Termékleírás

Prémium játéktartalom: játék + 7 csomag + 2 bővítmény

AFarming Simulator 22 Premium Edition minden farmer álmát teljesíti. Változatos gazdálkodást kínál hat térképpel és gigantikus flottával, több száz autentikus géppel!

A nemzetközileg elismert alapjátékkal, hét hivatalos tartalomcsomaggal és két bővítménnyel a kezdő és visszatérő farmerek végtelen családbarát tartalmat élvezhetnek a kooperatív és versengő gazdálkodáshoz.

Újdonság: A prémium bővítmény terményeket, térképet és gépeket ad hozzá.

A kiadáshoz tartozik az önálló Prémium bővítmény is, amely Zielonába, egy új közép-európai környezetbe invitál, amely ideális a zöldségtermesztéshez: új gyárakkal, valamint sárgarépával, paszternákkal és céklával bővíti a 20 terményt tartalmazó listát.

A Premium Expansion több mint 35 hitelesen digitalizált és részletesen kidolgozott járművel és géppel egészül ki. A sorozatban debütálnak a Dewulf, Gorenc, Agrio és WIFO gyártók, valamint a BEDNAR, Fiat, GRIMME, Kverneland, SaMASZ és mások további gépei.

Beleértve az 1. és 2. év Season pass tartalmát!

Antonio Carraro, Kubota, Vermeer, Göweil, Hay & Forage, valamint két további, még be nem jelentett csomagot. Tartalmazza továbbá az erdészetre összpontosító Platinum Expansiont, amely a Volvo márkát hozza a sorozatba, és számos további márkát, játékmechanikát, új térképet és egyebeket tartalmaz.


Termékparaméterek

Katalógus szám 83573 Jótállás 2 év
Csomagolás EN Disztribúció típusa Dobozos
Gyártó Giants Software Játék nyelve CZ fel.
Motívum Farming Simulator Műfaj Szimulátorok
Multiplayer Igen Platform PS4

Változatok - játékok nyelvváltozatai


Egyes gyártók különbözĹ‘ nyelvi változatokban küldik nekünk a játékokat, amelyek eltérhetnek a nyomtatott csomagolás nyelvétĹ‘l. A konkurenciánknál bevett gyakorlat, hogy a különbözĹ‘ nyelvű változatokat nem jelölik meg - a magyar,cseh, angol változatokat a nyelv megjelölése nélkül szállítják ki - nálunk te választod ki, hogy milyen nyelvű terméket szeretnél rendelni, így nem érhet kellemetlen meglepetés a küldemény kicsomagolásakor.

Hacsak a változatnál nincs megjelölve másként, a játéknak ugyanaz a nyelve (szinkron és felirat), mint a magyar vagy az angol változatban.

Talált kategóriák


Talált termékek