Farming Simulator 23: Nintendo Switch Edition (SWITCH)

watchDog.title

watchDog.challenge
watchDog.gdpr

Termékleírás

Új mérföldkő a szimulációs műfajban Nintendo Switch-en
A Farming Simulator 23: Nintendo Switch Edition a szántástól a betakarításon át a termények értékesítéséig arra invitálja a játékosokat, hogy vegyék kezükbe saját farmjuk irányítását, és építsenek egy mezőgazdasági birodalmat! A nemzetközileg sikeres Farming Simulator márka legújabb kiadása egy teljesen új fejezetet nyit: Több gép valódi márkákból, két térkép, új termények és állatok, szezonális vizuális effektek és termelési láncok kínálnak végtelennek tűnő játéklehetőséget egy családbarát, nyitott világú környezetben.
A játékosok eldönthetik, milyen gazdálkodó szeretnének lenni, legyen szó akár a földek megműveléséről, a fák kivágásáról fakitermelő gépekkel, vagy az olyan jószágok neveléséről, mint az újonnan hozzáadott csirkék. A termelési láncok kibővítik az üzleti lehetőségeket, és lehetővé teszik a játékosok számára, hogy olyan termékeket adjanak el, mint a kenyér, az olívaolaj vagy a bútorok. A játékosokat a mezőgazdasági pályafutásukban egy továbbfejlesztett oktatómód, egy számítógépes asszisztens és egy új automatikus rönkrakodási funkció segíti.
A Farming Simulator 23: Nintendo Switch Edition több mint 100 járművet és eszközt tartalmaz valódi márkákból: Case IH, CLAAS, DEUTZ-FAHR, Fendt, John Deere, KRONE, Massey Ferguson, New Holland, Valtra és még sokan mások, akik mostantól a játék gépparkjának részét képezik. A játékosok sétálni is mehetnek, felfedezhetnek két egyedi, amerikai és európai környezet által inspirált térképet, és élvezhetik a táj évszakok szerinti változásait.

JELLEMZŐK:
  • Két térkép: Amberstone (USA) és Neubrunn (EU).
  • 100+ autentikus jármű és eszköz világhírű gyártóktól
  • A 14 termény között most már szőlő, olajbogyó és cirok is szerepel
  • Új haszonállatok: a tehenek, sertések, lovak és juhok mellett csirkék is.
  • kibővített gazdálkodási lehetőségek a termelési láncoknak köszönhetően
  • új mechanizmusok a földeken, például gyomlálás és szántás
  • nagy, nyitott világ szezonális vizuális effektekkel
  • továbbfejlesztett aktív támogatás: automatikus rakodás, számítógépes asszisztens és tanítás
Vetés az aranykorért!

Termékparaméterek

Katalógus szám 79314 Jótállás 2 év
Csomagolás EN Disztribúció típusa Dobozos
Gyártó Giants Software Játék nyelve CZ fel.
Műfaj Szimulátorok Platform SWITCH

Változatok - játékok nyelvváltozatai


Egyes gyártók különböző nyelvi változatokban küldik nekünk a játékokat, amelyek eltérhetnek a nyomtatott csomagolás nyelvétől. A konkurenciánknál bevett gyakorlat, hogy a különböző nyelvű változatokat nem jelölik meg - a magyar,cseh, angol változatokat a nyelv megjelölése nélkül szállítják ki - nálunk te választod ki, hogy milyen nyelvű terméket szeretnél rendelni, így nem érhet kellemetlen meglepetés a küldemény kicsomagolásakor.

Hacsak a változatnál nincs megjelölve másként, a játéknak ugyanaz a nyelve (szinkron és felirat), mint a magyar vagy az angol változatban.

Talált kategóriák


Talált termékek