GTA V - (Premium Edition) (PS4)

Változat kiválasztása: Segítség - miben eltérőek a változatok?


Utolsó darab raktáron
8 480 Ft

Utolsó darab raktáron
8 820 Ft
Kiszállítás : A beszállító beszerzi csütörtökön 6.27.
Az ár áfával: 8 480 Ft
 Kosárba

Termékleírás

A Grand Theft Auto V: Premium Online Edition a következőket tartalmazza:
Teljes történetmód, beleértve az ingyenes hozzáférést a Grand Theft Auto Online-hoz

Kiegészítők A végítélet napja rablás, Gunrunning, Smuggler's Run, Bikers, és még sok más

Criminal Enterprise Starter Pack 1,000,000 bónusz játékbeli valuta a gyors kezdéshez

Készülj fel a városszimulátorok teljesen új szintjére! Egy óriási nyitott világban rengeteg akciót, érdekes karaktereket, mellék- és fő küldetéseket, és mindenekelőtt egy fergeteges fő "hősök" triót találsz, bűnözőket, akiket semmi sem állíthat meg. GTA V - a játék, amelyből már több mint 90 millió példányt adtak el, és amely most is új tartalmakkal bővül a prémium kiadásban. Trevor PhilipsKatonapilóta és komplett őrült, aki időről időre hatalmasat őrül és elkezdenek történni a dolgok. Michael De SantaNyugdíjas bűnöző, a régi filmek és a medence melletti napozóágyak szerelmese. Franklin ClintonEgy fiatalember a gettóból, aki autók lopásából és lefoglalásából él. Látogass el Los SantosbaA város, amelyet már a San Andreasban is felfedezhettünk, visszatér - részletesebben és tele új küldetésekkel, hírességekkel, érdekes karakterekkel és rengeteg tennivalóval. Ki akarsz rabolni egy bankot? Mindegy. Szeretnél új ruhákat vásárolni, puccos autókkal furikázni, vagy sztriptízbemutatóra menni? Hívd ki a többi játékost az elsőségért Merülj el a GTA Online-ban, és próbálj meg minél több pénzt keresni, és mutogasd a gazdagságodat másoknak. Teljesítsd a küldetéseket, találd ki a tökéletes átverést a barátaiddal, és alakítsd meg a végső bűnszövetkezetet. Folyamatosan új tartalmak várnak rád, így mindig van valami újdonság ebben az egyedülálló világban.

Játéktartalom: Hatalmas nyitott világ - a Grand Theft Auto a szabadság szimbóluma!

A több tucatnyi órányi kampányt úgy játszhatod végig, ahogy neked tetszik.

Vegyél részt az epikus történeti küldetésekben és ismerd meg a karaktereket, vagy vessz bele a több tucatnyi órányi szórakozásba a mellékküldetések és egyéb kihívások során.

Három főszereplő - Három teljesen különböző karaktert alakíthatsz, mindegyiknek saját története van, amelyek bizonyos pontokon szervesen kapcsolódnak és szétkapcsolódnak.

Hihetetlen látványvilág - Több tucat négyzetmérföldnyi részletes terep, városok és települések, mind a te kezedben. Kifinomult online mód - Csatlakozz kihívásokhoz barátaiddal, keress pénzt és vásárolj luxusautókat, kiegészítőket, épületeket és repülőgépeket.

Termékparaméterek

Katalógus szám 21070 Jótállás 2 év
Disztribúció típusa Dobozos Gyártó Rockstar Games
Játék nyelve EN Motívum Grand Theft Auto
Műfaj Akció Multiplayer Igen
Platform PS4

Változatok - játékok nyelvváltozatai


Egyes gyártók különbözĹ‘ nyelvi változatokban küldik nekünk a játékokat, amelyek eltérhetnek a nyomtatott csomagolás nyelvétĹ‘l. A konkurenciánknál bevett gyakorlat, hogy a különbözĹ‘ nyelvű változatokat nem jelölik meg - a magyar,cseh, angol változatokat a nyelv megjelölése nélkül szállítják ki - nálunk te választod ki, hogy milyen nyelvű terméket szeretnél rendelni, így nem érhet kellemetlen meglepetés a küldemény kicsomagolásakor.

Hacsak a változatnál nincs megjelölve másként, a játéknak ugyanaz a nyelve (szinkron és felirat), mint a magyar vagy az angol változatban.

Talált kategóriák


Talált termékek