Hogwarts Legacy (PS5)

Változat kiválasztása: Segítség - miben eltérőek a változatok?


5 és több darab raktáron
15 390 Ft

5 és több darab raktáron
17 030 Ft
Kiszállítás : A beszállító beszerzi csütörtökön 12.14.
Az ár áfával: 15 390 Ft
 Kosárba

Termékleírás

A Hogwarts Legacy egy magával ragadó, nyitott világú akció-RPG, amelyet először a Harry Potter-könyvekben mutattak be. Most átveheted az irányítást az akció felett, és részese lehetsz a saját kalandodnak a varázslóvilágban. Utazz ismerős és új helyeken, fedezz fel és fedezz fel fantasztikus állatokat, szabd testre a karakteredet, a varázsitalokat és a képességeidet, sajátítsd el a varázslatokat, csiszold a tehetségedet és válj azzá a varázslóvá, aki lenni szeretnél.
Tapasztald meg a 19. századi Roxfortot. Karaktered egy diák, aki egy ősi titok kulcsát birtokolja, amely azzal fenyeget, hogy darabokra szaggatja a varázslóvilágot. Későn kaptál felvételt a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Iskolába, és hamarosan rájössz, hogy nem egy átlagos diák vagy. Szokatlan képességed van az ősi varázslatok érzékelésére és irányítására. Csak te döntheted el, hogy megvéded-e ezt a titkot mindenki javára, vagy engedsz a baljós varázslatok kísértésének.
Tapasztald meg a Roxfort életét, köss szövetségeket, küzdj meg a sötét varázslókkal, és végül döntsd el a varázslóvilág sorsát. A te örökséged az, amit te teszel belőle.

Termékparaméterek

Katalógus szám 49553 Jótállás 2 év
Csomagolás DE, EN, ES, IT, NL Disztribúció típusa Dobozos
Gyártó Warner Bros Interactive Játék nyelve EN
Műfaj Akció, RPG Platform PS5

Változatok - játékok nyelvváltozatai


Egyes gyártók különbözĹ‘ nyelvi változatokban küldik nekünk a játékokat, amelyek eltérhetnek a nyomtatott csomagolás nyelvétĹ‘l. A konkurenciánknál bevett gyakorlat, hogy a különbözĹ‘ nyelvű változatokat nem jelölik meg - a magyar,cseh, angol változatokat a nyelv megjelölése nélkül szállítják ki - nálunk te választod ki, hogy milyen nyelvű terméket szeretnél rendelni, így nem érhet kellemetlen meglepetés a küldemény kicsomagolásakor.

Hacsak a változatnál nincs megjelölve másként, a játéknak ugyanaz a nyelve (szinkron és felirat), mint a magyar vagy az angol változatban.

Talált kategóriák


Talált termékek