Just Cause 2 + Sleeping Dogs + Tomb Raider (PS3)

Elérhetőség : Beszállító raktárán (7 nap)
Kiszállítás : A beszállító beszerzi hétfőn 12.18.
Az ár áfával: 9 020 Ft
 Kosárba
A rendeléshez ingyen kapsz:

Termékleírás

A három akciójátékot tartalmazó végső csomag: Just Cause 2, Sleeping Dogs, Tomb Raider

Just Cause 2

A Just Cause legelső része egy abszolút zseniális akciójáték volt, amelyet Grand Theft Auto-klónként harangoztak be. Ebben az értelemben a Just Cause 2 az első rész nyomdokaiba lép, ahol Rico Rodriguez felszabadította San Esperito szigetét egy diktátor alól. A második játék helyszíne Délkelet-Ázsiában lesz, Panau szigetén, amelynek lakói egy Baby Panay nevű tábornok alatt szenvednek. A kormányerők mellett helyi rivális klánok is leselkednek majd ránk. A játékban a szabadság tökéletesedik, a játékoson múlik, hogy egyedül cselekszik-e, vagy a helyi klánok főnökeivel követi a küldetéseket.

Sleeping Dogs

A True Crime sorozat következő része, amely egy új fejlesztőcsapat átvételével új nevet kapott. A játék így leginkább a GTA stílusához hasonlít, ázsiai környezetben játszódik, és a főhős különböző, nem csak harci képességeivel fűszerezve. A játékmenet a jól bevált alapelvek koktélja, és számíthatunk például akadályok mögötti fedezékmanőverekre, nagyobb csoporttal való közelharcra, vagy éppen gyalog vagy motorozás közbeni üldözéssel járó passzusokra, amelyek során akár egy lövöldözés is sikerülhet.

A történet főszereplője egy beépített rendőr, Wei Shen, akinek az a feladata, hogy beépüljön a triádok struktúrájába Hongkong környékén. Ám minél mélyebbre jut, annál inkább megkérdőjeleződnek az indítékai... A játék egy erős történetre támaszkodik, a hongkongi akciófilmek stílusában, mint a Szebb holnap, a Hard Boiled és persze a Heron, amit a cselekmény leginkább megidéz. Rengeteg jármű vár rád, a motorcsónakoktól a helikopterekig és mindenekelőtt egy nyitott város.

Tomb Raider

Tomb Raider és gyönyörű hősnője egy vadonatúj kalandban tér vissza. A fejlesztők úgy döntöttek, hogy újraindítják az egész franchise-t, és egy olyan történetet mesélnek el, amelyhez a mai generációk is tudnak kapcsolódni. Ne egy erős, mindentudó hősnőre számíts, akinek akrobatikus portfólióját sok sportoló megirigyelhetné. Az új rész egy gyönyörű fiatal lányt mutat be, akinek a sorsa nem ilyen kegyes. Először hajótörést szenved egy lakatlan szigeten, de rájön, hogy az valójában nem is olyan lakatlan. Sok mindennel kell itt szembenéznie, de ami a legfontosabb, túl kell élnie, és még meg kell tanulnia minden trükköt. Kövesd végig a történetet, ahogy egy fiatal lányból harcos lesz, amikor az emberséget próbára teszik. Nézd meg, ahogy Lara Croft megszületik!!!

Termékparaméterek

Katalógus szám 14096 Jótállás 2 év
Csomagolás EN Gyártó Square Enix
Játék nyelve EN Motívum Just Cause, Tomb Raider
Műfaj Akció Platform PS3
Típus Kedvezmény

Változatok - játékok nyelvváltozatai


Egyes gyártók különböző nyelvi változatokban küldik nekünk a játékokat, amelyek eltérhetnek a nyomtatott csomagolás nyelvétől. A konkurenciánknál bevett gyakorlat, hogy a különböző nyelvű változatokat nem jelölik meg - a magyar,cseh, angol változatokat a nyelv megjelölése nélkül szállítják ki - nálunk te választod ki, hogy milyen nyelvű terméket szeretnél rendelni, így nem érhet kellemetlen meglepetés a küldemény kicsomagolásakor.

Hacsak a változatnál nincs megjelölve másként, a játéknak ugyanaz a nyelve (szinkron és felirat), mint a magyar vagy az angol változatban.

Talált kategóriák


Talált termékek