Kena: Bridge of Spirits (PS5)

Kena: Bridge of Spirits (PS5)
A képek csak illusztrációk - mindig a termékleírásban szereplő adatok érvényesek.
Videó lejátszása
Elérhetőség : Kiadva/Kiadás dátuma 2021.9.21.
Kiszállítás : A beszállító beszerzi szerdán 9.22.. Kattints további információkért
Az ár áfával: 22 130 Ft
 Kosárba
A rendeléshez ingyen kapsz:

Termékleírás

Kena: Bridge of Spirits je akční adventura založená na příběhu zasazeného do okouzlujícího, bohatého světa plného starodávnych ruin a vesnic. Tento svět je jako stvořený na průzkum a rychlý boj. Najděte a rozšiřte svůj tým malých společníků zvaných Rot, kteří zlepšují Vaše schopnosti a vytvářají nové způsoby, jak se přizpůsobit prostředí. Jedná se o pohlcující zážitek, který Vás k sobě přitáhne a okouzlí Vás nádherně propracovaným světem.
 

Termékparaméterek

Katalógus szám 62032 Jótállás 2 év
Csomagolás EN Disztribúció típusa Dobozos
Gyártó Sony Játék nyelve EN
Műfaj Akció, Kalandjátékok Platform PS5

Változatok - játékok nyelvváltozatai


Egyes gyártók különböző nyelvi változatokban küldik nekünk a játékokat, amelyek eltérhetnek a nyomtatott csomagolás nyelvétől. A konkurenciánknál bevett gyakorlat, hogy a különböző nyelvű változatokat nem jelölik meg - a magyar,cseh, angol változatokat a nyelv megjelölése nélkül szállítják ki - nálunk te választod ki, hogy milyen nyelvű terméket szeretnél rendelni, így nem érhet kellemetlen meglepetés a küldemény kicsomagolásakor.

Hacsak a változatnál nincs megjelölve másként, a játéknak ugyanaz a nyelve (szinkron és felirat), mint a magyar vagy az angol változatban.

Talált kategóriák


Talált termékek