Labyrinth of Zangetsu (PS4)

Elérhetőség : Beszállító raktárán (4 nap)
Kiszállítás : A beszállító beszerzi szerdán 12.13.
Az ár áfával: 13 530 Ft
 Kosárba

Termékleírás

Labyrinth of Zangetsu egy 3D-s Dungeon RPG.
A játékban egy csapat képzett harcosok csapata vesz részt a világ minden tájáról, akiket egy küldetésre küldtek, hogy legyőzzék az egyre növekvő számú Tintaszörnyeket.
A történet Idu-ban, a hajnali hold városában játszódik, amely továbbra is küzd a "Tinta Romlás" néven ismert katasztrófa ellen.
A város a középkori Japánhoz hasonló, nagyon tradicionális kultúrával rendelkezik, és lényegében egy erődítmény, amelynek védelmét egy hatalmas mágikus technológiai határ adja, egy olyan határ, amely közvetlenül a fölöttünk ragyogó hold alatt rezonál, és mindenkit megvéd a beszennyeződéstől.

Termékparaméterek

Katalógus szám 81607 Jótállás 2 év
Csomagolás EN Disztribúció típusa Dobozos
Gyártó többi Játék nyelve EN
Műfaj Akció, RPG Platform PS4
Věk 12+

Változatok - játékok nyelvváltozatai


Egyes gyártók különbözĹ‘ nyelvi változatokban küldik nekünk a játékokat, amelyek eltérhetnek a nyomtatott csomagolás nyelvétĹ‘l. A konkurenciánknál bevett gyakorlat, hogy a különbözĹ‘ nyelvű változatokat nem jelölik meg - a magyar,cseh, angol változatokat a nyelv megjelölése nélkül szállítják ki - nálunk te választod ki, hogy milyen nyelvű terméket szeretnél rendelni, így nem érhet kellemetlen meglepetés a küldemény kicsomagolásakor.

Hacsak a változatnál nincs megjelölve másként, a játéknak ugyanaz a nyelve (szinkron és felirat), mint a magyar vagy az angol változatban.

Talált kategóriák


Talált termékek