Luigis Mansion 2 HD (SWITCH)

Elérhetőség : Kiadva/Kiadás dátuma 2024.6.27.
Kiszállítás : A beszállító beszerzi hétfőn 7.1.
Az ár áfával: 20 480 Ft
 Kosárba

Termékleírás

Itt az ideje kitakarĂ­tani!
Csatlakozz a rettenthetetlen hős Luigi kísértetjárta küldetéséhez a Luigi's Mansion 2 HD-ben Nintendo Switch-re.
Ebben a grafikailag feljavított kalandban kísértetjárta helyszínekre látogatsz el az Evershade Valleyben, ahol hemzsegnek a kellemetlen szellemek. Szerencsére Luigi rendelkezik a megfelelő felszereléssel, hogy elbánjon velük - egy Strolbulb, amivel megbéníthatja az ellenséget, vagy a megbízható Poltergust, amivel felszívja a szellemeket és a tárgyakat, és interakcióba léphet a környezetével.
Luigi paranormális kalandjai mindenféle helyre elviszik, többek között egy egykori kutatólaboratóriumba, egy romos óragyárba és egy hófödte bányába.
Akárnégy játékos is összeállhat egy csapatba, hogy teljesítsék a ScareScraper kihívást. Ez egy kísértetjárta épület, tele szellemekkel és olyan kihívásokkal, amelyek a fő történetben nem találhatók meg. Hívd össze szellemvadász társaidat, és hódítsd meg a félelmetes tornyokat helyi és online kooperatív játékban.
Internetkapcsolat szükséges. Az online szolgáltatások használatához Nintendo-fiókot kell létrehoznod, és el kell fogadnod a megfelelő megállapodásokat. A Nintendo fiókra vonatkozó adatvédelmi irányelvek érvényesek. Előfordulhat, hogy egyes online szolgáltatások nem minden országban érhetők el.
A helyi kooperációhoz egy konzol és a játék egy példánya szükséges minden játékos számára.

Termékparaméterek

Katalógus szám 88111 Jótállás 2 év
Csomagolás EN Disztribúció típusa Dobozos
Gyártó Nintendo Játék nyelve EN
Motívum Mario Műfaj Akció, Kalandjátékok
Multiplayer Igen Platform SWITCH

Változatok - játékok nyelvváltozatai


Egyes gyártók különbözĹ‘ nyelvi változatokban küldik nekünk a játékokat, amelyek eltérhetnek a nyomtatott csomagolás nyelvétĹ‘l. A konkurenciánknál bevett gyakorlat, hogy a különbözĹ‘ nyelvű változatokat nem jelölik meg - a magyar,cseh, angol változatokat a nyelv megjelölése nélkül szállítják ki - nálunk te választod ki, hogy milyen nyelvű terméket szeretnél rendelni, így nem érhet kellemetlen meglepetés a küldemény kicsomagolásakor.

Hacsak a változatnál nincs megjelölve másként, a játéknak ugyanaz a nyelve (szinkron és felirat), mint a magyar vagy az angol változatban.

Talált kategóriák


Talált termékek