Luigis Mansion 3 (SWITCH)

Elérhetőség : 5 és több darab raktáron
Kiszállítás : A beszállító beszerzi csütörtökön 12.7.
Az ár áfával: 17 890 Ft
 Kosárba

Termékleírás

Miután meghívást kapnak egy luxusszállodába, Luigi, testvére, Mario és barátaik egy álomnyaralásra indulnak. De minden rémálommá változik, miután Boo király felfedi, hogy minden csak arra irányult, hogy elfogják Mariót és barátait.

A rettegő Luigi ismét E. Gadd professzor segítségével vonakodva vág át a baljós hotel alattomos emeletein, hogy megmentse barátait.

Kapd fel a továbbfejlesztett Poltergust G-00 porszívót, amellyel az utadba kerülő összes szellemet fülkébe állíthatod, vagy elfújhatod őket. Ez lehetővé teszi azt is, hogy megidézd Gooigit, egy zöld klónt, aki segíthet Luiginak legyőzni az akadályokat, amelyekkel egyébként nem tudna megbirkózni. Egyjátékos módban tetszés szerint válthatsz Luigi között, vagy kooperatív módban egy barátod vagy családtagod játszhat vele.

Ha még őrültebb akcióra vágysz, ott van a ScareScraper többjátékos mód, amelyben az idővel versenyezhetsz, miközben kihívásokat teljesítesz, és egy sor kísértetjárta emeleten száguldasz keresztül. A ScareScraper módot helyben vagy online játszhatod akár nyolc Nintendo Switch-konzolon egyszerre.


Termékparaméterek

Katalógus szám 27580 Jótállás 2 év
Csomagolás EN, NL Gyártó Nintendo
Játék nyelve EN Motívum Mario
Műfaj Akció, Kalandjátékok Platform SWITCH

Változatok - játékok nyelvváltozatai


Egyes gyártók különbözĹ‘ nyelvi változatokban küldik nekünk a játékokat, amelyek eltérhetnek a nyomtatott csomagolás nyelvétĹ‘l. A konkurenciánknál bevett gyakorlat, hogy a különbözĹ‘ nyelvű változatokat nem jelölik meg - a magyar,cseh, angol változatokat a nyelv megjelölése nélkül szállítják ki - nálunk te választod ki, hogy milyen nyelvű terméket szeretnél rendelni, így nem érhet kellemetlen meglepetés a küldemény kicsomagolásakor.

Hacsak a változatnál nincs megjelölve másként, a játéknak ugyanaz a nyelve (szinkron és felirat), mint a magyar vagy az angol változatban.

Talált kategóriák


Talált termékek