Mafia Trilogy (PS4)

Elérhetőség : Beszállító raktárán (9 nap)
Kiszállítás : A beszállító beszerzi szerdán 7.10.
Az ár áfával: 10 150 Ft
 Kosárba
A rendeléshez ingyen kapsz:

Termékleírás

Az első és a második rész cseh szinkront, a harmadik rész cseh feliratot tartalmaz.
A Maffia: Trilógia című szervezett bűnügyi saga végleges kiadása a következőket tartalmazza:

Maffia: Végleges kiadás

Az eredeti, 2002-es játék teljes és részletes átdolgozása, modernizált játékszöveggel, gazdag új párbeszédekkel, kibővített háttértörténettel és további vágóképekkel, teljesen új játékmenet-szekvenciákkal és játékelemekkel, és még sok mással. A legfontosabb, hogy ez még mindig az a Mafia lesz, amire emlékszel - csak sokkal jobb és szórakoztatóbb.

Mafia II: Definitive Edition

A 2010-es játék újragondolása ultra HD 4K-ban. Tartalmazza az összes eredeti és a megjelenés utáni bónusz tartalmat (DLC, kiegészítők és frissítések). A játék tartalmazza az eredeti cseh szinkront.

Mafia III: Definitive Edition

Az eredeti játék teljes 2016-os kiadása. Tartalmazza az összes eredeti és a játék megjelenése után megjelent bónusz tartalmat (DLC, kiegészítők és frissítések). A játék cseh feliratot tartalmaz.

Termékparaméterek

Katalógus szám 46824 Jótállás 2 év
Csomagolás DE, ES, FR Disztribúció típusa Dobozos
Gyártó 2K Játék nyelve CZ, CZ fel.
Műfaj Akció Platform PS4

Változatok - játékok nyelvváltozatai


Egyes gyártók különböző nyelvi változatokban küldik nekünk a játékokat, amelyek eltérhetnek a nyomtatott csomagolás nyelvétől. A konkurenciánknál bevett gyakorlat, hogy a különböző nyelvű változatokat nem jelölik meg - a magyar,cseh, angol változatokat a nyelv megjelölése nélkül szállítják ki - nálunk te választod ki, hogy milyen nyelvű terméket szeretnél rendelni, így nem érhet kellemetlen meglepetés a küldemény kicsomagolásakor.

Hacsak a változatnál nincs megjelölve másként, a játéknak ugyanaz a nyelve (szinkron és felirat), mint a magyar vagy az angol változatban.

Talált kategóriák


Talált termékek