Marvel Spider-Man Crawl and Blast Spider Vehicle

Elérhetőség : Beszállító raktárán (8 nap)
Kiszállítás : A beszállító beszerzi kedden 7.30.
Az ár áfával: 22 080 Ft
 Kosárba

Termékleírás

A Crawl 'N Blast Spider többre is képes, mint csak felgyorsítani egy mentőakciót! Ez a készlet egy mozgatható Pókember figurát is tartalmaz, amelyet a Crawl 'N Blast Spider autóba helyezhetsz. Töltsd meg a levehető Pókfejet vízzel, és egy gombnyomással aktiváld a vízkilövő funkciót! A Pókember autó a mellékelt hálós lövedékeket is kilőheti.

Nyomd meg a járművet, és figyeld, ahogy mind a 8 láb megmozdul, és az autó úgy kúszik, mint egy pók. Képzeld el, hogy legyőzöd Pókember ellenségeit úgy, hogy egy csipeszes fogással elkapod őket! Ez a Pókember játék remek ajándék a 4 éves és idősebb Pókember-rajongóknak!
VÍZPERMET: Válaszd szét Pókember fejét, és töltsd meg vízzel. Csatlakoztasd vissza, és nyomd meg a Pókfej mögötti gombot a vízsugár funkció aktiválásához.
Pókhálós lövedék: A Crawl 'N Blast Spider 2 pókhálós lövedéket tartalmaz! Nyomd meg a kilövőkön lévő gombokat az aktiváláshoz.
SPIDER CRAWL: Nyomd meg az autót, hogy mind a 8 láb megmozduljon, és az autó úgy kússzon, mint egy igazi pók!
Kapd el a rosszfiúkat: Nyisd ki a Pók elülső fogóit, és kapd el a rosszfiúkat, hogy Pókember legyőzhesse őket!
Pókember akciófigurát is tartalmaz: A Crawl 'N Blast Spider egy Pókember figurát tartalmaz, amely 9 ponton mozgatható, és így mozgatható.

Termékparaméterek

Katalógus szám 86384 Jótállás 2 év
Gyártó Hasbro Motívum MARVEL, MARVEL Spiderman, MARVEL Superheroes
Věk od 4+

Változatok - játékok nyelvváltozatai


Egyes gyártók különbözĹ‘ nyelvi változatokban küldik nekünk a játékokat, amelyek eltérhetnek a nyomtatott csomagolás nyelvétĹ‘l. A konkurenciánknál bevett gyakorlat, hogy a különbözĹ‘ nyelvű változatokat nem jelölik meg - a magyar,cseh, angol változatokat a nyelv megjelölése nélkül szállítják ki - nálunk te választod ki, hogy milyen nyelvű terméket szeretnél rendelni, így nem érhet kellemetlen meglepetés a küldemény kicsomagolásakor.

Hacsak a változatnál nincs megjelölve másként, a játéknak ugyanaz a nyelve (szinkron és felirat), mint a magyar vagy az angol változatban.

Talált kategóriák


Talált termékek