Marvels Spider-Man 2 (PS5)

Elérhetőség : 5 és több darab raktáron
Kiszállítás : A beszállító beszerzi csütörtökön 12.7.
Az ár áfával: 27 560 Ft
 Kosárba
A rendeléshez ingyen kapsz:

Termékleírás

Peter Parker és Miles Morales visszatér a Marvel kritikusok által elismert Pókember-franchise-ban.

Lendülj, ugorj és használd az új hálószárnyakat, hogy bejárd a Marvel New York városát, gyorsan válts Peter Parker és Miles Morales között, élvezd a különböző történeteket és sajátíts el epikus új képességeket, miközben az ikonikus gonosztevő Venom fenyegeti a New York-iakat, a városukat és mindenkit, akit szeretnek.
 
Pókember történetének fejlődése
A szimbióta hihetetlen ereje arra kényszeríti Petert és Miles-t, hogy szembenézzenek a végső erőpróbával, a maszkon belül és kívül, ahogy küzdenek az életük, a barátságuk és a kötelességük, hogy megvédjék a rászorulókat.
 
Két játszható Pókember
Gyorsan válts a két Pókember között, miközben felfedezed a még kiterjedtebb Marvel New Yorkot. Próbáld ki Peter új szimbióta-erejét és Miles robbanékony bioelektromos képességeit, és fedezd fel a harci élményt fokozó high-tech felszereléseket, hogy a játékmenet valódi mélységét és változatosságát élvezhesd.

 
Küzdj meg ikonikus szupergonoszokkal
Küzdj meg számos új és ikonikus gonosztevővel, köztük a szörnyeteg Venom eredeti változatával, az ádáz Kraven the Hunterrel, a Gyíkkal és még sok mással!
 
Látogass el egy még nagyobb New Yorkba
Fedezd fel a minden eddiginél nagyobb Marvel New Yorkot két új kerülettel - Brooklyn és Queens -, valamint olyan helyekkel, mint Coney Island.

Tulajdonságok: Coney New York, Coney New York, Coney New York, Coney New York:
  • Haptikus reakció: érezd Pókember erejét! - A DualSense vezeték nélküli vezérlő érzékeny rezgései érzékeltetik Peter Parker szimbióta képességeit és Miles Morales bioelektromos képességeit.
  • Adaptív kioldók: irányíts akrobatikus mozdulatokat, hajts végre lélegzetelállító kombókat és lendítsd a hálót a DualSense vezeték nélküli vezérlő adaptív gombkioldóival.
  • Tempest 3D AudioTech: merülj el a Marvel New York városában a 3D-s térhatású hangzással, amely egyedi hangzásvilágot hoz létre körülötted - összpontosíts a hálózatok, a bioelektromos erők, a forgalmas közlekedés vagy a veszélyes ellenséges támadások hangjaira.
  • Ultra nagy sebességű SSD: tapasztalja meg a PlayStation 5 erejét villámgyors betöltési sebességgel a szinte azonnali karakterváltáshoz a város különböző részein, a gyors utazáshoz és a Web Wings új utazási módjához.

Termékparaméterek

Katalógus szám 83715 Jótállás 2 év
Csomagolás EN Disztribúció típusa Dobozos
Gyártó Insomniac Games Játék nyelve CZ fel.
Motívum MARVEL Spiderman, MARVEL Superheroes Műfaj Akció
Multiplayer Nem Platform PS5

Változatok - játékok nyelvváltozatai


Egyes gyártók különböző nyelvi változatokban küldik nekünk a játékokat, amelyek eltérhetnek a nyomtatott csomagolás nyelvétől. A konkurenciánknál bevett gyakorlat, hogy a különböző nyelvű változatokat nem jelölik meg - a magyar,cseh, angol változatokat a nyelv megjelölése nélkül szállítják ki - nálunk te választod ki, hogy milyen nyelvű terméket szeretnél rendelni, így nem érhet kellemetlen meglepetés a küldemény kicsomagolásakor.

Hacsak a változatnál nincs megjelölve másként, a játéknak ugyanaz a nyelve (szinkron és felirat), mint a magyar vagy az angol változatban.

Talált kategóriák


Talált termékek