Mattel Barbie Club Chelsea Mini Girl Doll - Small Doll Wearing Removable Heart-print Dress & Shoes with Blond Ponytail (HNY57)

Elérhetőség : Beszállító raktárán (8 nap)
Kiszállítás : A beszállító beszerzi kedden 7.9.
Az ár áfával: 4 820 Ft
 Kosárba

Termékleírás

Chelsea és barátai annyi fantasztikus történetet tudnak eljátszani! Hét szuper aranyos baba, mindegyikük élénk színű ruhákkal és kartonelemekkel, amelyek fejlesztik az általuk elmesélt történeteket. Rögzítsd őket a babák kezéhez, hogy a történetek életre keljenek. Válassz a népszerű témák közül, mint például úszás, virágok, fagylalt, pillangók, sárkányok, filmek és édességek. A stílusok és frizurák további változatosságával végtelen lehetőséged van arra, hogy beindítsd a fantáziádat, és rengeteg kalandos forgatókönyvre számíthatsz. Gyűjtsd össze mindet, és fedezz fel még több kalandlehetőséget. A készlet tartalmazza a babát ruhával és tematikus kartonnal. Külön megvásárolható a rendelkezésre állás függvényében. A színek és a díszítőelemek változhatnak.
  • 3 Ă©ves kortĂłl alkalmas.

Termékparaméterek

Katalógus szám 90775 Jótállás 2 év

Változatok - játékok nyelvváltozatai


Egyes gyártók különbözĹ‘ nyelvi változatokban küldik nekünk a játékokat, amelyek eltérhetnek a nyomtatott csomagolás nyelvétĹ‘l. A konkurenciánknál bevett gyakorlat, hogy a különbözĹ‘ nyelvű változatokat nem jelölik meg - a magyar,cseh, angol változatokat a nyelv megjelölése nélkül szállítják ki - nálunk te választod ki, hogy milyen nyelvű terméket szeretnél rendelni, így nem érhet kellemetlen meglepetés a küldemény kicsomagolásakor.

Hacsak a változatnál nincs megjelölve másként, a játéknak ugyanaz a nyelve (szinkron és felirat), mint a magyar vagy az angol változatban.

Talált kategóriák


Talált termékek