Mattel Barbie Extra: Bobble Hair Dark Skin Doll

Elérhetőség : Beszállító raktárán (8 nap)
Kiszállítás : A beszállító beszerzi kedden 7.9.
Az ár áfával: 10 980 Ft
 Kosárba

Termékleírás

ABarbie Extra babák egyedi és merész EXTRA stílust képviselnek divatos, élénk színű ruhákban. Minden Barbie babának saját, egyedi stílusa van. Minden készlethez tartozik egy-egy különböző háziállat figura is - mind nagyon aranyosan és divatosan néznek ki! A Barbie Extra termékcsalád lehetővé teszi a gyermekek számára, hogy kifejezzék magukat, kísérletezzenek a stílussal, és izgalmas stílusos szórakozásban legyen részük a különböző pózokba állítható babákkal. Ezek a babák készen állnak a divatkalandokra csillogással, zselével, érzelmekkel és elképesztő frizurákkal - hogy bárhová is mennek, lenyűgözzék őket. Külön megvásárolható, a rendelkezésre állás függvényében. A babák nem állnak önmagukban. A színek és a díszítések változhatnak.
A készlet tartalma és jellemzői:
  • A Barbie Extra babák szeretnek a divattal játszani, ezĂ©rt 15 kiegĂ©szĂ­tĹ‘vel rendelkeznek, köztĂĽk ruhákkal, kiegĂ©szĂ­tĹ‘kkel, háziállatokkal Ă©s kisállat kiegĂ©szĂ­tĹ‘kkel.
  • Találd meg a saját stĂ­lusodat Ă©s játszd el a törtĂ©neteidet
  • Ez a változatosság mĂ©g szĂłrakoztatĂłbbá teszi a Barbie Extra babák gyűjtĂ©sĂ©t. Gyűjtsd össze az összes babát (kĂĽlön megvásárolhatĂł, a rendelkezĂ©sre állás fĂĽggvĂ©nyĂ©ben)

Termékparaméterek

Katalógus szám 90778 Jótállás 2 év

Változatok - játékok nyelvváltozatai


Egyes gyártók különbözĹ‘ nyelvi változatokban küldik nekünk a játékokat, amelyek eltérhetnek a nyomtatott csomagolás nyelvétĹ‘l. A konkurenciánknál bevett gyakorlat, hogy a különbözĹ‘ nyelvű változatokat nem jelölik meg - a magyar,cseh, angol változatokat a nyelv megjelölése nélkül szállítják ki - nálunk te választod ki, hogy milyen nyelvű terméket szeretnél rendelni, így nem érhet kellemetlen meglepetés a küldemény kicsomagolásakor.

Hacsak a változatnál nincs megjelölve másként, a játéknak ugyanaz a nyelve (szinkron és felirat), mint a magyar vagy az angol változatban.

Talált kategóriák


Talált termékek