Mattel Barbie Extra - Neon Green Hair

Elérhetőség : Beszállító raktárán (7 nap)
Kiszállítás : A beszállító beszerzi hétfőn 7.8.
Az ár áfával: 14 150 Ft
 Kosárba

Termékleírás


A Barbie Extra babák merész és szeszélyes divatruhákkal emelik egy szinttel magasabbra a divat lécet! Minden Barbie babának saját, egyedi stílusa van, amely játékos és friss. És a háziállataik, mindegyik más és mindegyik imádnivaló! A Barbie Extra izgalmas divat- és stílusjátékokat kínál.
Barbie Extra baba neonzöld hajjal
Ennek a Barbie babának sztárfényű sminkje és extra hosszú, neonzöld haja van, amelyet divatos, csavart lófarokba formázott. Magabiztos stílusát egy túlméretezett pólóban, fekete fűzős leggingsben és egy vad szőrös boa-ban mutatja meg. A kiegészítők közé tartozik egy gabonapelyhes dobozból készült vidám táska, egy gyöngyházfényű napszemüveg, sok csillogó ékszer és egy fejpánt. Háziállata egy papagáj, amely szív alakú napszemüveget és imádnivaló arckifejezést visel. A Barbie Extra lehetővé teszi a gyermekek számára, hogy felfedezzék az önkifejezést a stíluson és a kreativitáson keresztül!
Tulajdonságok:
  • MĂ©retek: kb. 28 cm (magasság)
  • Anyaga: műanyag, textil
  • Ajánlott Ă©letkor: 4-8 Ă©ves korig

Termékparaméterek

Katalógus szám 90780 Jótállás 2 év
Gyártó többi

Változatok - játékok nyelvváltozatai


Egyes gyártók különbözĹ‘ nyelvi változatokban küldik nekünk a játékokat, amelyek eltérhetnek a nyomtatott csomagolás nyelvétĹ‘l. A konkurenciánknál bevett gyakorlat, hogy a különbözĹ‘ nyelvű változatokat nem jelölik meg - a magyar,cseh, angol változatokat a nyelv megjelölése nélkül szállítják ki - nálunk te választod ki, hogy milyen nyelvű terméket szeretnél rendelni, így nem érhet kellemetlen meglepetés a küldemény kicsomagolásakor.

Hacsak a változatnál nincs megjelölve másként, a játéknak ugyanaz a nyelve (szinkron és felirat), mint a magyar vagy az angol változatban.

Talált kategóriák


Talált termékek