Mayhem Brawler (PS5)

Elérhetőség : Utolsó darab raktáron
Kiszállítás : A beszállító beszerzi csütörtökön 12.7.
Az ár áfával: 11 760 Ft
 Kosárba

Termékleírás

A Mayhem Brawler egy városi fantasy témájú beat 'em up, amely a 90-es évek arcade hangulatát hozza vissza a jelenbe. Képregény stílusú művészettel és ütős hangsávokkal egyedülálló élményt nyújt. Dolphin, Star és Trouble - a szupererős rendfenntartó ügynökség, a Stronghold legnépszerűbb rendőrei - olyan eseménysorozatba keverednek, amely egy egész város sorsát megváltoztatja. Kombók és különleges képességek arzenálját használva neked és csapattársaidnak meg kell keserítenetek a szupererős bűnözők életét, vissza kell vágnotok a vérfarkasok dühének, ellen kell állnotok az utcai varázslók átkainak, és szembe kell néznetek a vámpírházak által vezetett megacorpokkal, amelyek a gorilláikat kényszerítik piszkos ügyeik véghezvitelére.

- Lehetőség a játékmenet megváltoztatására a játékos által hozott döntésekkel - 3 egyedi befejezés a játékos döntései alapján - Egyedi harci mechanika - 4 játszható karakter több mint 30 csőcselék ellen, - köztük 12 egyedi főnök - Kézzel rajzolt, a képregények által inspirált művészet.

Termékparaméterek

Katalógus szám 86379 Jótállás 2 év
Csomagolás EN Disztribúció típusa Dobozos
Gyártó többi Játék nyelve EN
Műfaj Akció, Kalandjátékok Platform PS5
Věk od 12

Változatok - játékok nyelvváltozatai


Egyes gyártók különbözĹ‘ nyelvi változatokban küldik nekünk a játékokat, amelyek eltérhetnek a nyomtatott csomagolás nyelvétĹ‘l. A konkurenciánknál bevett gyakorlat, hogy a különbözĹ‘ nyelvű változatokat nem jelölik meg - a magyar,cseh, angol változatokat a nyelv megjelölése nélkül szállítják ki - nálunk te választod ki, hogy milyen nyelvű terméket szeretnél rendelni, így nem érhet kellemetlen meglepetés a küldemény kicsomagolásakor.

Hacsak a változatnál nincs megjelölve másként, a játéknak ugyanaz a nyelve (szinkron és felirat), mint a magyar vagy az angol változatban.

Talált kategóriák


Talált termékek