Minecraft - Nintendo Switch Edition (SWITCH)

Elérhetőség : Beszállító raktárán (4 nap)
Kiszállítás : A beszállító beszerzi szerdán 7.24.
Az ár áfával: 10 790 Ft
 Kosárba

Termékleírás

A Nintendo Switch Edition tartalmazza a Super Mario Mash-Up-ot

A világ egyik legtöbbet játszott játéka idén érkezik a vadonatúj Nintendo Switch játékplatformra! Vidd magaddal a kockavilágodat bárhová, és játssz, ahol csak akarsz. A továbbfejlesztett, kifejezetten a Joyconshoz igazított irányítással és a kibővített többjátékos lehetőségekkel a Minecraft otthonosan fogja érezni magát a Switch-en!

A Minecraft egy Java nyelven írt indie számítógépes játék, amelyet a Mojang fejleszt. Ez egy sandbox játék, ahol a játékos azt csinálhat, amit csak akar. Ebben az esetben a játékos egy kocka alakú 3D-s világba kerül, ahol saját maga kell összegyűjtenie az anyagokat, hogy lakásokat építsen és szerszámokat készítsen. A játékban a nappal és az éjszaka hatását alkalmazzák. A szörnyek éjszaka jelennek meg. A játékos vagy ül és várja a hajnalt, vagy kimegy és harcol a puszta életéért, vagy csak megpróbálja bővíteni szerény menedékét, vagy aludni megy. a játék különböző nehézségi szinteket tartalmaz a "Békés"-től, ahol nem jelennek meg szörnyek és az életek automatikusan feltöltődnek, a "Nehéz"-ig. A Minecraft támogatja a textúracsomagokat is, amelyek megváltoztatják a játék kinézetét.

Az építés és az alkotás még sosem volt ilyen gyors és egyszerű.

Termékparaméterek

Katalógus szám 20811 Jótállás 2 év
Csomagolás DE, EN Disztribúció típusa Dobozos
Gyártó Mojang Játék nyelve EN
Motívum Minecraft Műfaj Akció, Arkád, Gyerek
Platform SWITCH

Változatok - játékok nyelvváltozatai


Egyes gyártók különböző nyelvi változatokban küldik nekünk a játékokat, amelyek eltérhetnek a nyomtatott csomagolás nyelvétől. A konkurenciánknál bevett gyakorlat, hogy a különböző nyelvű változatokat nem jelölik meg - a magyar,cseh, angol változatokat a nyelv megjelölése nélkül szállítják ki - nálunk te választod ki, hogy milyen nyelvű terméket szeretnél rendelni, így nem érhet kellemetlen meglepetés a küldemény kicsomagolásakor.

Hacsak a változatnál nincs megjelölve másként, a játéknak ugyanaz a nyelve (szinkron és felirat), mint a magyar vagy az angol változatban.

Talált kategóriák


Talált termékek