Mugen Souls (PS3)

Elérhetőség : Beszállító raktárán (7 nap)
Kiszállítás : A beszállító beszerzi hétfőn 12.18.
Az ár áfával: 7 400 Ft
 Kosárba
A rendeléshez ingyen kapsz:

Termékleírás

Az önjelölt, vitathatatlan istennő, Chou Chou az űrben Peonjaival együtt úgy dönt, hogy hét különböző világot hódít meg. Miután meghódította ezt a hét világot, megtudja, hogy ahhoz, hogy a világok uralkodója legyen, minden világból egy hőst és egy démont kell csinálnia Peonijából. Chou Chou elhatározza, hogy meghódítja a világokat, és mindenkit térdre kényszerít, aki keresztezi az útját! A Mugen Souls egy teljesen őrült RPG. Vedd magadra a megkérdőjelezhetetlen Chou Chou istennő szerepét, és használd a Peonijaidat, hogy elfoglald a világot. Ebben a játékban hősökkel és démonokkal egyaránt megküzdesz, és a világ sorsa múlik rajta. Élvezd a csatákat egyedi, őrült karakterekkel és egy káoszban gazdag világgal. A fegyverek gazdag választékát és egy nevetségesen őrült harcrendszert kombinálva minden ellenséget legyőzhetsz.

Termékparaméterek

Katalógus szám 17147 Jótállás 2 év
Csomagolás EN Gyártó többi
Játék nyelve EN Műfaj Akció
Platform PS3

Változatok - játékok nyelvváltozatai


Egyes gyártók különböző nyelvi változatokban küldik nekünk a játékokat, amelyek eltérhetnek a nyomtatott csomagolás nyelvétől. A konkurenciánknál bevett gyakorlat, hogy a különböző nyelvű változatokat nem jelölik meg - a magyar,cseh, angol változatokat a nyelv megjelölése nélkül szállítják ki - nálunk te választod ki, hogy milyen nyelvű terméket szeretnél rendelni, így nem érhet kellemetlen meglepetés a küldemény kicsomagolásakor.

Hacsak a változatnál nincs megjelölve másként, a játéknak ugyanaz a nyelve (szinkron és felirat), mint a magyar vagy az angol változatban.

Talált kategóriák


Talált termékek