NHL 24 (PS4)

Elérhetőség : Beszállító raktárán (7 nap)
Kiszállítás : A beszállító beszerzi hétfőn 7.8.
Az ár áfával: 15 320 Ft
 Kosárba

Termékleírás

Az NHL 24 autentikus hokis akciót kínál új játékmódbeli funkciókkal és elemekkel .

Fékezd meg a nagy nyomás alatt zajló játék intenzitását és fáradtságát a Kimerültség rendszerrel, élvezd a páratlan játékosvezérlést az új Visual Passing és Full Fake Control rendszerekkel, és változtasd meg a játék összetettségét a fizikailag irányított kontaktusokkal.

Előrendelési ajándék: hoki kulcstartó

*A készlet erejéig érvényes

Fékezze meg a nagy nyomás alatt zajló játék intenzitását és fáradtságát az Exhaustion rendszerrel, ahol a támadó zónában a könyörtelen nyomás új, a játékra jelentős hatással bíró hatásokat eredményez, például a kapusok fáradtsága lelassítja a reakcióidőt, minél tovább vannak tartósan a pályán.

Változtasd meg a játék lendületét a fizikailag irányított kontaktusokkal azáltal, hogy keményen megütöd az ellenfelet a plexin keresztül, vagy önkéntelenül a kispadra küldöd. És élvezd a páratlan játékosvezérlést az új Visual Passing és Total Finesse Control rendszerekkel.

A Chel még jobban összekapcsolódik a platformokon átívelő játéknak köszönhetően az összes online csapatjátékmódban. Várnak rád a HUT Moments, amelyekkel felidézheted a hokitörténelem híres pillanatait, valamint a közelmúlt legemlékezetesebb eseményeit. Az általános hitelességet fokozza majd

Moments of Joy több mint 75 új gólünnepséggel és továbbfejlesztett meccsbemutatóval, amelyet a lelátókon uralkodó élénkebb hangulat egészít ki, így játék közben úgy érezheted, mintha egy igazi meccset néznél.

Termékparaméterek

Katalógus szám 84440 Jótállás 2 év
Csomagolás EN Disztribúció típusa Dobozos
Felirat Cseh Gyártó EA
Játék nyelve CZ fel. Motívum NHL
Műfaj Stratégia Multiplayer Igen
Platform PS4

Változatok - játékok nyelvváltozatai


Egyes gyártók különbözĹ‘ nyelvi változatokban küldik nekünk a játékokat, amelyek eltérhetnek a nyomtatott csomagolás nyelvétĹ‘l. A konkurenciánknál bevett gyakorlat, hogy a különbözĹ‘ nyelvű változatokat nem jelölik meg - a magyar,cseh, angol változatokat a nyelv megjelölése nélkül szállítják ki - nálunk te választod ki, hogy milyen nyelvű terméket szeretnél rendelni, így nem érhet kellemetlen meglepetés a küldemény kicsomagolásakor.

Hacsak a változatnál nincs megjelölve másként, a játéknak ugyanaz a nyelve (szinkron és felirat), mint a magyar vagy az angol változatban.

Talált kategóriák


Talált termékek