PlayStation 5 DualSense Wireless Controller (PS5)

Elérhetőség : 5 és több darab raktáron
Kiszállítás : A beszállító beszerzi csütörtökön 12.7.
Az ár áfával: 23 370 Ft
 Kosárba

Termékleírás

Fedezd fel a mélyebb, rendkívül magával ragadó játékélményt, amely az akciót közvetlenül a kezedbe helyezi. A DualSense vezeték nélküli vezérlő magával ragadó haptikus visszajelzést, dinamikus adaptív kioldókat és beépített mikrofont kínál, mindezt egy ikonikus, kényelmes kialakításba integrálva.

Haptikus visszajelzés

Érezze a fizikai érzékenységű visszajelzést játéktevékenységeiről a hagyományos motoros rezgést felváltó haptikus reakcióval. Ezek a dinamikus rezgések a kezedben szimulálhatják a környezet érzetétől kezdve a különböző fegyverek visszarúgásáig mindent.

Adaptív kiváltók

Tapasztald meg a különböző erő- és feszültségszinteket, ahogy a játékban interakcióba lépsz a felszerelésekkel és a környezettel. Az íjhúr meghúzásától kezdve a gyorsan haladó autóban való fékezésig, érezd a fizikai kapcsolatot a képernyőn zajló akciókkal.

Beépített mikrofon és fejhallgató csatlakozás

Csevegj barátaiddal online a beépített mikrofon segítségével - vagy a 3,5 mm-es fejhallgató-csatlakozó csatlakoztatásával. A dedikált némító gombbal könnyen és azonnal kikapcsolhatja a hangfelvételt

Létrehozás gomb

A Create gomb segítségével rögzítheted és közvetítheted a legjobb játékpillanataidat. Az úttörő SHARE gomb sikerére építve a "Create" gomb több lehetőséget kínál a játékosoknak, hogy játéktartalmat készítsenek, és kalandjaikat élőben közvetítsék a világnak.

Beépített akkumulátor - töltés és játék, mostantól USB Type-C-n keresztül.

Beépített hangszóró - a kiválasztott játékok extra dimenziót kapnak a közvetlenül a kontrollerről érkező hanghatásokkal.

Mozgásérzékelő - A beépített gyorsulásmérő és giroszkóp segítségével intuitív mozgásvezérlést hozhat a támogatott játékokba.


Termékparaméterek

Katalógus szám 49097 Jótállás 2 év
Csomagolás EN Gyártó Sony
Platform PS5

Változatok - játékok nyelvváltozatai


Egyes gyártók különbözĹ‘ nyelvi változatokban küldik nekünk a játékokat, amelyek eltérhetnek a nyomtatott csomagolás nyelvétĹ‘l. A konkurenciánknál bevett gyakorlat, hogy a különbözĹ‘ nyelvű változatokat nem jelölik meg - a magyar,cseh, angol változatokat a nyelv megjelölése nélkül szállítják ki - nálunk te választod ki, hogy milyen nyelvű terméket szeretnél rendelni, így nem érhet kellemetlen meglepetés a küldemény kicsomagolásakor.

Hacsak a változatnál nincs megjelölve másként, a játéknak ugyanaz a nyelve (szinkron és felirat), mint a magyar vagy az angol változatban.

Talált kategóriák


Talált termékek