Pokémon Scarlet (SWITCH)

Pokémon Scarlet (SWITCH)
A képek csak illusztrációk - mindig a termékleírásban szereplő adatok érvényesek.
Videó lejátszása
SWITCH Mario + Rabbids Kingdom Battle (code only) TIPP: újabb verzióval is rendelkezünk! SWITCH Mario + Rabbids Kingdom Battle (code only)8 930 Ft
Elérhetőség : 5 és több darab raktáron
Kiszállítás : A beszállító beszerzi csütörtökön 12.8.. Kattints további információkért
Az ár áfával: 22 440 Ft
 Kosárba

Termékleírás

Hry Pokémon Scarlet a Pokémon Violet, nejnovější kapitoly ze série Pokémon, dorazí na Nintendo Switch koncem tohoto roku. S těmito novými tituly učinila série Pokémon nový evoluční krok, který vám poprvé plně umožní volně prozkoumávat bohatý, otevřený svět.Města plynule přechází v přírodu a naopak. Pokémony tohoto regionu najdete na obloze, v mořích, v lesích, na ulicích – všude! Tři Pokémoni, ze kterých si budete moci vybrat svého prvního partnera, jsou Sprigatito, Fuecoco a Quaxly. Jak se s těmito třemi setkáte a jací jsou?

Termékparaméterek

Katalógus szám 68890 Jótállás 2 év
Csomagolás EN Disztribúció típusa Dobozos
Gyártó többi Játék nyelve EN
Motívum Pokémon Műfaj Kalandjátékok, RPG
Multiplayer Igen Platform SWITCH

Változatok - játékok nyelvváltozatai


Egyes gyártók különböző nyelvi változatokban küldik nekünk a játékokat, amelyek eltérhetnek a nyomtatott csomagolás nyelvétől. A konkurenciánknál bevett gyakorlat, hogy a különböző nyelvű változatokat nem jelölik meg - a magyar,cseh, angol változatokat a nyelv megjelölése nélkül szállítják ki - nálunk te választod ki, hogy milyen nyelvű terméket szeretnél rendelni, így nem érhet kellemetlen meglepetés a küldemény kicsomagolásakor.

Hacsak a változatnál nincs megjelölve másként, a játéknak ugyanaz a nyelve (szinkron és felirat), mint a magyar vagy az angol változatban.

Talált kategóriák


Talált termékek