Ravensburger 3D Puzzle: La Tour Eiffel Disney Night Edition (216pcs) (12520)

watchDog.title

watchDog.challenge
watchDog.gdpr

Termékleírás

Eiffel-torony egy különleges éjszakai kiadásban! A RAVENSBURGER kirakósmester színes, világító épülete, amely a LED-fénynek köszönhetően világít a sötétben, és változtatja a színét - valami, ami igazán lenyűgöz. Az Eiffel-torony éjszaka nagyszerű ajándék és szokatlan darab 3D-ben. Az EASYCLICK technológiának köszönhetően a különleges, rugalmas darabok pontosan illeszkednek a helyükre, így a híres Eiffel-torony lenyűgöző modellje épül fel. A merev műanyagból készült darabok kiváló stabilitást garantálnak, és az egész szerkezet ragasztás nélkül tart. Az eredeti kiegészítő részeknek köszönhetően mindenki csodálni fogja az építményedet. A csomag tartalma: 216 számozott puzzle-darab + 9 kiegészítő darab + világítómodul, LED-del együtt + használati utasítás. A termék működtetéséhez 3x AAA elem (nem tartozék) szükséges.

Termékparaméterek

Katalógus szám 75866 Jótállás 2 év
Motívum Disney Mickey Egér

Változatok - játékok nyelvváltozatai


Egyes gyártók különböző nyelvi változatokban küldik nekünk a játékokat, amelyek eltérhetnek a nyomtatott csomagolás nyelvétől. A konkurenciánknál bevett gyakorlat, hogy a különböző nyelvű változatokat nem jelölik meg - a magyar,cseh, angol változatokat a nyelv megjelölése nélkül szállítják ki - nálunk te választod ki, hogy milyen nyelvű terméket szeretnél rendelni, így nem érhet kellemetlen meglepetés a küldemény kicsomagolásakor.

Hacsak a változatnál nincs megjelölve másként, a játéknak ugyanaz a nyelve (szinkron és felirat), mint a magyar vagy az angol változatban.

Talált kategóriák


Talált termékek