Rayman Legends (X1)

watchDog.title

watchDog.challenge
watchDog.gdpr

Termékleírás

Rayman, a díjnyertes ugrálós, multiplatformos játék díjnyertes grafikával és zenével, új kalanddal jelentkezik. Michal Ancel, a Rayman, a Beyond Good & Evil és a Raving Rabbids ünnepelt alkotója egy új, szórakoztató platformjátékkal jelentkezik. Miközben Rayman, Globox és a Teensies egy elvarázsolt erdőn keresztül haladnak, felfedeznek egy titokzatos sátrat, amely varázslatos művészi alkotásokkal van tele. Közelebbről megvizsgálva észreveszik, hogy minden egyes festmény egy misztikus világból származó történetet ábrázol. Ahogy jobban odafigyelnek egy középkori tájat ábrázoló festményre, hirtelen beszippantja őket a kép, és egy új kaland kezdetén találják magukat. Futniuk, ugrálniuk és harcolniuk kell, hogy átjussanak az egyes titokzatos világokon, és felfedezzék a festmények titkait.

Jellemzők: - 3D-s főnökcsaták - A főnököknek nagy előnyük van Rayman hősök csoportjával szemben - egy extra dimenzió. A sárkányok és más epikus szörnyek minden szögből támadhatnak, így nagyon ügyesnek kell lenned, hogy legyőzd őket! - Új kihívások - A barátokkal való összefogás a különböző kihívások során próbára teszi a képességeidet. Nézd meg, hogy állsz a nemzetközi ranglistán - Rayman Rocks!!! Ugrálj a dob ütemére, üsd a basszushúrokat, az időzítés és a ritmus a kulcs a pályák elsajátításához. Meg tudod csinálni? - Továbbfejlesztett UbiArt Engine: Az UbiArt Engine képességei kibővültek új 3D-s játékelemekkel, új világítási, tervezési és renderelési rendszerekkel, hogy a Rayman grafikáját a következő szintre emelje. - A díjnyertes grafikus csapat visszatért: A művészek, tervezők és zeneszerzők legendás csapata ismét együttműködik egy új világ, új karakterek és új soundtrack megalkotásában.

Termékparaméterek

Katalógus szám 12572 Jótállás 2 év
Csomagolás CZ, EN Gyártó UbiSoft
Játék nyelve EN Motívum Rayman
Műfaj Akció, Gyerek, Kalandjátékok Platform Xbox One

Változatok - játékok nyelvváltozatai


Egyes gyártók különböző nyelvi változatokban küldik nekünk a játékokat, amelyek eltérhetnek a nyomtatott csomagolás nyelvétől. A konkurenciánknál bevett gyakorlat, hogy a különböző nyelvű változatokat nem jelölik meg - a magyar,cseh, angol változatokat a nyelv megjelölése nélkül szállítják ki - nálunk te választod ki, hogy milyen nyelvű terméket szeretnél rendelni, így nem érhet kellemetlen meglepetés a küldemény kicsomagolásakor.

Hacsak a változatnál nincs megjelölve másként, a játéknak ugyanaz a nyelve (szinkron és felirat), mint a magyar vagy az angol változatban.

Talált kategóriák


Talált termékek