Resident Evil 7: Biohazard (Gold) (PS4) (SALE)

Elérhetőség : Utolsó darab raktáron
Kiszállítás : A beszállító beszerzi csütörtökön 6.27.
Az ár áfával: 6 650 Ft
 Kosárba
A rendeléshez ingyen kapsz:

Termékleírás

Enyhén sérült tokkal rendelkező termékről van szó.
ARANY KIADÁS TARTALMAZZA:
  • Resident Evil 7 alapjáték
  • DLC Banned Footage Vol. 1
  • DLC Banned Footage Vol. 2
  • DLC End of Zoe
A hetedik Resident Evil visszatér a horror gyökereihez, és egy friss leheletnyi kísérteties terrort kíván hozni a műfajba. A játék a hatodik epizód eseményei után játszódik majd egy vidéki amerikai farmon, Louisianában, ahol felfedezhetjük a kiterjedt birtok titkait és borzalmait.
A játék támogatja a PlayStation VR-t. Ez azonban nem kötelező.
HAUNTED HOUSE
A játék egy hátborzongatóan csendes ültetvényen játszódik a louisianai Dulvey városában. Itt találkozhatsz a Baker családdal, köztük a látszólag eltűnt Jackkel és Marguerite-tel. Hosszú ideje senki sem hallott felőlük, ezért különféle pletykák és találgatások kezdenek felröppenni arról, hogy mi történt a családi birtokon.
EGY NYUGTALANÍTÓAN VALÓSÁGHŰ ÉLMÉNY
A sorozatban először a hetedik Resi első kézből érkezik. A felfedezést, rejtvényeket, akciót és hátborzongató hangulatot ötvöző hagyományos játékmenet azonban pontosan olyan marad, mint húsz évvel ezelőtt. Ezúttal azonban olyan kényelmetlenül valósághű és személyes módon, amitől olyan helyeken is libabőrös leszel, ahol nem is gondoltad volna.
VISSZATÉRÉS A GYÖKEREKHEZ
A sűrű hangulat és a rejtvények mellett visszatér a klasszikus leltár is, korlátozott számú résszel. Alaposan meg kell tehát gondolnod, hogy mit viszel magaddal. Csak a zöld gyógynövényekről ne feledkezz meg! Jól jönnek majd a sötét folyosók és rejtett sarkok felfedezésénél.
A GONOSZ NŐ
Egy rémült fiatal nő, akit látszólag Miának hívnak, rendhagyó látvány az ültetvényen. Ki ez a nő? Miért rabolta el őt Marguerite Baker?

Termékparaméterek

Katalógus szám 90773 Jótállás 2 év
Csomagolás EN Disztribúció típusa Dobozos
Gyártó Capcom Játék nyelve EN
Motívum Resident Evil Műfaj Akció, Horror
Multiplayer Nem Platform PS4

Változatok - játékok nyelvváltozatai


Egyes gyártók különböző nyelvi változatokban küldik nekünk a játékokat, amelyek eltérhetnek a nyomtatott csomagolás nyelvétől. A konkurenciánknál bevett gyakorlat, hogy a különböző nyelvű változatokat nem jelölik meg - a magyar,cseh, angol változatokat a nyelv megjelölése nélkül szállítják ki - nálunk te választod ki, hogy milyen nyelvű terméket szeretnél rendelni, így nem érhet kellemetlen meglepetés a küldemény kicsomagolásakor.

Hacsak a változatnál nincs megjelölve másként, a játéknak ugyanaz a nyelve (szinkron és felirat), mint a magyar vagy az angol változatban.

Talált kategóriák


Talált termékek