Sega Mega Drive Ultimate Collection (PS3)

Elérhetőség : Beszállító raktárán (7 nap)
Kiszállítás : A beszállító beszerzi hétfőn 7.8.
Az ár áfával: 7 650 Ft
 Kosárba
A rendeléshez ingyen kapsz:

Termékleírás

A Sega Mega Drive Ultimate Collection több mint 40 híres Sega-klasszikust tartalmaz egy csomagban, így ez minden idők legnagyobb Sega-játékgyűjteménye. Olyan játékokat tartalmaz, mint a Sonic the Hedgehog 1, 2 és 3, Columns, Alien Storm, Ecco the Dolphin, Space Harrier, valamint a kultikus klasszikusok: Streets of Rage 1, 2 és 3 és még sok más. A gyűjteményben szereplő játékok úgy készültek, hogy a lehető legközelebb álljanak az eredetiekhez. Emellett azonban akár 720p felbontásban is játszhatsz a HD TV-n, ami vizuálisan tovább gazdagítja ezeket a klasszikusokat.

Termékparaméterek

Katalógus szám 3731 Jótállás 2 év
Csomagolás EN Gyártó SEGA
Játék nyelve EN Műfaj Arkád
Multiplayer Igen Platform PS3

Változatok - játékok nyelvváltozatai


Egyes gyártók különböző nyelvi változatokban küldik nekünk a játékokat, amelyek eltérhetnek a nyomtatott csomagolás nyelvétől. A konkurenciánknál bevett gyakorlat, hogy a különböző nyelvű változatokat nem jelölik meg - a magyar,cseh, angol változatokat a nyelv megjelölése nélkül szállítják ki - nálunk te választod ki, hogy milyen nyelvű terméket szeretnél rendelni, így nem érhet kellemetlen meglepetés a küldemény kicsomagolásakor.

Hacsak a változatnál nincs megjelölve másként, a játéknak ugyanaz a nyelve (szinkron és felirat), mint a magyar vagy az angol változatban.

Talált kategóriák


Talált termékek