Sniping Games of All Time 2 (PC)

Elérhetőség : Utolsó darab raktáron
Kiszállítás : A beszállító beszerzi csütörtökön 12.7.
Az ár áfával: 1 440 Ft
 Kosárba

Termékleírás

A Királyi Tengerészgyalogság kommandója
Csatlakozz az elithez!

1941-ben a német hadigépezet végiggördül Európán. A brit hírszerzés titkos dokumentumok birtokába jutott, amelyek részletesen ismertetik egy új típusú német halálos fegyver kifejlesztését. Ez a náciknak globális tengeri fölényt és jelentős előnyt biztosít a szövetségesekkel szemben. A Királyi Tengerészgyalogság egy osztagát mozgásba hozzák...

Vihar hadművelet
Semmisítsd meg a Harmadik Birodalom vezetőit!

1942-ben járunk. A brit kormány úgy döntött, hogy elindítja a második világháború egyik legkockázatosabb hadműveletét. A célpontok a Harmadik Birodalom legfontosabb alakjai. Hónapokig tartó kutatás után az MI6 három személyt választott ki: az esélye, hogy likvidálják őket, szinte nulla.

Terrorista elfogása 3
Szüntesse meg a szomáliai terrorfenyegetést!

Amikor egy hírhedt terroristacsoport eltérít egy hajót Szomália partjainál, egy elit terrorelhárító egységet hívnak, hogy a lehető leghatékonyabban oldja meg a problémát.

Call of Victory

Légy az amerikai hadsereg tagja a II. világháború idején a precíziós célzás egyedülálló képességével. Mélyen az ellenséges vonalak mögé kerülsz, és bár képzett mesterlövész vagy, minden fegyvert be kell vetned, ami a kezed ügyébe kerül - méghozzá a lehető legcsendesebben. Csak a meglepetés pillanata és a precíz gyilkolás menthet meg.

Termékparaméterek

Katalógus szám 80862 Jótállás 2 év
Csomagolás EN Disztribúció típusa Dobozos
Gyártó többi Játék nyelve EN
Műfaj Akció Platform PC

Változatok - játékok nyelvváltozatai


Egyes gyártók különbözĹ‘ nyelvi változatokban küldik nekünk a játékokat, amelyek eltérhetnek a nyomtatott csomagolás nyelvétĹ‘l. A konkurenciánknál bevett gyakorlat, hogy a különbözĹ‘ nyelvű változatokat nem jelölik meg - a magyar,cseh, angol változatokat a nyelv megjelölése nélkül szállítják ki - nálunk te választod ki, hogy milyen nyelvű terméket szeretnél rendelni, így nem érhet kellemetlen meglepetés a küldemény kicsomagolásakor.

Hacsak a változatnál nincs megjelölve másként, a játéknak ugyanaz a nyelve (szinkron és felirat), mint a magyar vagy az angol változatban.

Talált kategóriák


Talált termékek