Sony PlayStation 5 DualSense Wireless Controller + FIFA 23 (PS5)

watchDog.title

watchDog.challenge
watchDog.gdpr

Termékleírás

Figyelmeztetés! A játék kizárólag az online letöltéshez szükséges kódot tartalmazza..

Fedezd fel a mélyebb, rendkívül magával ragadó játékélményt, amely az akciót közvetlenül a kezedbe helyezi. A DualSense vezeték nélküli vezérlő magával ragadó haptikus visszajelzést, dinamikus adaptív triggereket és beépített mikrofont kínál, mindezt egy ikonikus, kényelmes dizájnba integrálva.

Haptikus visszajelzés

Érezze a fizikai érzékenységű visszajelzést játéktevékenységeiről a hagyományos motoros rezgést felváltó haptikus reakcióval. Ezek a dinamikus rezgések a kezedben szimulálhatják a környezet érzetétől kezdve a különböző fegyverek visszarúgásáig mindent.

Adaptív kiváltók

Tapasztald meg a különböző erő- és feszültségszinteket, ahogy a játékban interakcióba lépsz a felszerelésekkel és a környezettel. Az íjhúr meghúzásától kezdve a gyorsan haladó autóban való fékezésig érezd a fizikai kapcsolatot a képernyőn zajló akciókkal.

Beépített mikrofon és fejhallgató csatlakozás

Csevegj barátaiddal online a beépített mikrofon segítségével - vagy a 3,5 mm-es fejhallgató-csatlakozó csatlakoztatásával. A dedikált némító gombbal könnyen és azonnal kikapcsolhatja a hangfelvételt

Létrehozás gomb

A Create gomb segítségével rögzítheted és közvetítheted a legjobb játékpillanataidat. Az úttörő SHARE gomb sikerére építve a "Create" gomb több lehetőséget kínál a játékosoknak, hogy játéktartalmat készítsenek, és kalandjaikat élőben közvetítsék a világnak.

Beépített akkumulátor - töltés és játék, mostantól USB Type-C-n keresztül.

Beépített hangszóró - a kiválasztott játékok extra dimenziót kapnak a közvetlenül a kontrollerről érkező hanghatásokkal.

Mozgásérzékelő - A beépített gyorsulásmérő és giroszkóp segítségével intuitív mozgásvezérlést hozhat a támogatott játékokba.

FIFA 23 (utalvány - letöltési kód)
A FIFA 23 új kiadása ismét számos újdonságot hoz, többek között kifinomultabb grafikát a HyperMotion2 technológiával készült, futballra hasonlítóbb animációk formájában. Ismét szerepelnek benne a főbb klubversenyek, valamint a világbajnokság a férfi és a női kategóriában is.

A FIFA-sorozat "utolsó" hivatalos részében végre lesz cross-play, de csak ugyanazon a platformgeneráción. Pontosabban PS5, Xbox Series X/S és PC, hiszen a PC-s verzió végre megkapja a next-gen finomításokat, a PS4 és Xbox One pedig egymás ellen.

Termékparaméterek

Katalógus szám 76805 Jótállás 2 év
Gyártó Sony Játék nyelve CZ fel.
Műfaj Stratégia Multiplayer Igen
Platform PS5

Változatok - játékok nyelvváltozatai


Egyes gyártók különböző nyelvi változatokban küldik nekünk a játékokat, amelyek eltérhetnek a nyomtatott csomagolás nyelvétől. A konkurenciánknál bevett gyakorlat, hogy a különböző nyelvű változatokat nem jelölik meg - a magyar,cseh, angol változatokat a nyelv megjelölése nélkül szállítják ki - nálunk te választod ki, hogy milyen nyelvű terméket szeretnél rendelni, így nem érhet kellemetlen meglepetés a küldemény kicsomagolásakor.

Hacsak a változatnál nincs megjelölve másként, a játéknak ugyanaz a nyelve (szinkron és felirat), mint a magyar vagy az angol változatban.

Talált kategóriák


Talált termékek