Star Ocean: The Last Hope (X-360)

Elérhetőség : Beszállító raktárán (7 nap)
Kiszállítás : A beszállító beszerzi hétfőn 12.18.
Az ár áfával: 11 920 Ft
 Kosárba

Termékleírás

A Star Ocean: The Last Hope International az elismert fejlesztő tri-Ace Inc. híres RPG-sorozatának következő része. A 2087-es évben az egész világ a harmadik világháború következményeivel küzd. A Föld annyira elpusztult, hogy az emberiség utolsó maradványainak össze kell fogniuk, és az űrben, illetve más bolygókon kell menedéket keresniük. Szállj fel egy űrhajóra, és egy bátor legénység segítségével próbálj meg egy új világot találni. Éld át a jól kidolgozott történetet, játssz felváltva négy különböző karaktert, és használd ki az összes hős egyedi harci képességeit. Mentsd meg az emberiséget!

Termékparaméterek

Katalógus szám 4550 Jótállás 2 év
Csomagolás EN Gyártó Square Enix
Játék nyelve EN Műfaj Kalandjátékok
Platform X360

Változatok - játékok nyelvváltozatai


Egyes gyártók különbözĹ‘ nyelvi változatokban küldik nekünk a játékokat, amelyek eltérhetnek a nyomtatott csomagolás nyelvétĹ‘l. A konkurenciánknál bevett gyakorlat, hogy a különbözĹ‘ nyelvű változatokat nem jelölik meg - a magyar,cseh, angol változatokat a nyelv megjelölése nélkül szállítják ki - nálunk te választod ki, hogy milyen nyelvű terméket szeretnél rendelni, így nem érhet kellemetlen meglepetés a küldemény kicsomagolásakor.

Hacsak a változatnál nincs megjelölve másként, a játéknak ugyanaz a nyelve (szinkron és felirat), mint a magyar vagy az angol változatban.

Talált kategóriák


Talált termékek