Star Wars Jedi: Survivor (XSX)

Elérhetőség : 5 és több darab raktáron
Kiszállítás : A beszállító beszerzi csütörtökön 12.7.
Az ár áfával: 14 500 Ft
 Kosárba
A rendeléshez ingyen kapsz:

Termékleírás

Cal Kestis története folytatódik a Star Wars Jedi: Survivor™ című harmadik személyű akció-kalandjátékban, amelyet a Respawn Entertainment a Lucasfilm Games-szel együttműködésben készített. Ez az egyjátékos, történetvezérelt cím öt évvel a Star Wars Jedi: Fallen Order™ eseményei után veszi fel a fonalat, és Cal egyre kétségbeesettebb küzdelmét követi, miközben a galaxis sötétségbe süllyed. A Birodalom által a galaxis peremére szorított Cal új és ismerős fenyegetésekkel találja magát körülvéve. Az utolsó túlélő jedi lovagok egyikeként Cal kénytelen kiállni a galaxis legsötétebb időszakában - de vajon meddig hajlandó elmenni, hogy megvédje magát, a legénységét és a Jedi Rend örökségét?
 
A túlélés érdekében a játékosoknak Cal kiképzésére kell építeniük, és igazi Jediként kell harcolniuk, az ikonikus Erő-képességek, harci pozíciók és fénykard-módosítások gazdagabb választékával, amelyek teljesen új módon kombinálhatók. Az Erő erős szövetséges, de lehet, hogy nem lesz elég. Calnak kreativitást kell mutatnia, és új képességeket, taktikákat kell elsajátítania, sőt a környezetet is felhasználva mindenféle akadályokat kell leküzdenie.

 
A Star Wars™-rajongók új bolygókra és ismerős határvidéki helyszínekre látogathatnak el, miközben Cal megpróbál újraegyesülni a Stinger Mantis legénységével. Az új Erő-képességek, felszerelések és fejlesztések lehetővé teszik a játékosok számára, hogy új módon keressék, fedezzék fel és utazzák át a több bolygót, amelyek mindegyike egyedi kihívásokat kínál. A galaxis tele van történetekkel, titkokkal és kincsekkel, amelyek arra várnak, hogy felfedezzék azokat, akik hajlandóak szembenézni a kitaposott ösvényen kívül leselkedő veszélyekkel.
 
FOLYTASD CAL UTAZÁSÁT
 
Cal már nem padawan, hanem hatalmas Jedi lovaggá nőtte ki magát. A Birodalom elleni keresztes hadjárata egyre veszélyesebbé válik, mivel magában hordozza a Jedi Rend emlékeit és elvárásait. Sötét idők jönnek - új és ismerős ellenségek veszik körül, Calnak el kell döntenie, meddig hajlandó elmenni a hozzá legközelebb állók megmentéséért.
 
LÉPJ TÚL A KIKÉPZÉSEDEN
 
A filmszerű harcrendszer további Erő-képességekkel és új fénykardos harcstílusokkal tér vissza. Használd kreatívan mindezeket a képességeket és fegyvereket, hogy stratégiailag szállj szembe a kibővített számú ellenséggel, felmérve erősségeiket és gyengeségeiket, miközben ügyesen használod a kiképzésedet, hogy legyőzd az ellenfeleket és megoldd az utadba álló rejtélyeket.
 
FEDEZD FEL A MEGZABOLÁZHATATLAN GALAXIST
 
Fedezz fel új bolygókat és ismerős határvidékeket a Star Wars-galaxisban, egyedi biomokkal, kihívásokkal és ellenségekkel. Sajátíts el új készségeket, felszereléseket és képességeket, amelyek kibővítik a felfedezés, a harc és az utazás módjait. A kiterjedtebb felfedezésre váró területek és a kitaposott ösvényektől eltérő további lehetőségek rejtett jutalmakkal várják a játékosokat, akik belevágnak a kalandokba.

Termékparaméterek

Katalógus szám 78662 Jótállás 2 év
Csomagolás EN Disztribúció típusa Dobozos
Gyártó EA Játék nyelve EN
Motívum Star Wars Műfaj Akció, Kalandjátékok
Multiplayer Nem Platform Xbox Series X

Változatok - játékok nyelvváltozatai


Egyes gyártók különböző nyelvi változatokban küldik nekünk a játékokat, amelyek eltérhetnek a nyomtatott csomagolás nyelvétől. A konkurenciánknál bevett gyakorlat, hogy a különböző nyelvű változatokat nem jelölik meg - a magyar,cseh, angol változatokat a nyelv megjelölése nélkül szállítják ki - nálunk te választod ki, hogy milyen nyelvű terméket szeretnél rendelni, így nem érhet kellemetlen meglepetés a küldemény kicsomagolásakor.

Hacsak a változatnál nincs megjelölve másként, a játéknak ugyanaz a nyelve (szinkron és felirat), mint a magyar vagy az angol változatban.

Talált kategóriák


Talált termékek