Street Fighter 6 (PS5)

Elérhetőség : Utolsó 3 darab raktáron
Kiszállítás : A beszállító beszerzi csütörtökön 12.7.
Az ár áfával: 19 180 Ft
 Kosárba
A rendeléshez ingyen kapsz:

Termékleírás

A Street Fighter 6 a Street Fighter franchise következő fejleménye, amely 35 évvel ezelőtti debütálása óta több mint 47 millió példányban kelt el. A Capcom szabadalmaztatott RE Engine-je által hajtott Street Fighter 6 három különböző játékmódot tartalmaz, köztük a Fighting Ground, a World Tour és a Battle Hub játékmódokat. Az új cím emellett innovatív új játékmenet-funkciókat és továbbfejlesztett látványvilágot is tartalmaz a játék minden területén.

Az új játékmenetbeli újítások mellett a Street Fighter 6 a korábbi címek alapvető játékmódjainak - köztük az Arcade mód, az online meccsek, az edzésmód, a helyi vs. csata és még sok más - egyesítésével ünnepli a rajongók által a franchise-ban szeretett játékmódokat a Fighting Ground környezetben. Az olyan ikonikus harcosoktól kezdve, mint Ryu és Chun-Li, egészen a Street Fighter V legújabb tagjáig, Luke-ig és az új breakdance/részeges boksz szakértő Jamie-ig, a játékosok a harci stílusok és képességek széles skáláját sajátíthatják el.

Termékparaméterek

Katalógus szám 69124 Jótállás 2 év
Csomagolás EN, ES, IT Disztribúció típusa Dobozos
Gyártó Capcom Játék nyelve EN
Műfaj Akció Multiplayer Igen
Platform PS5

Változatok - játékok nyelvváltozatai


Egyes gyártók különböző nyelvi változatokban küldik nekünk a játékokat, amelyek eltérhetnek a nyomtatott csomagolás nyelvétől. A konkurenciánknál bevett gyakorlat, hogy a különböző nyelvű változatokat nem jelölik meg - a magyar,cseh, angol változatokat a nyelv megjelölése nélkül szállítják ki - nálunk te választod ki, hogy milyen nyelvű terméket szeretnél rendelni, így nem érhet kellemetlen meglepetés a küldemény kicsomagolásakor.

Hacsak a változatnál nincs megjelölve másként, a játéknak ugyanaz a nyelve (szinkron és felirat), mint a magyar vagy az angol változatban.

Talált kategóriák


Talált termékek