New Super Luckys Tale (SWITCH)

Elérhetőség : Beszállító raktárán (4 nap)
Kiszállítás : A beszállító beszerzi szerdán 7.24.
Az ár áfával: 5 150 Ft
 Kosárba

Termékleírás

Figyelem! A doboz csak egy kódot tartalmaz a játék letöltéséhez - a vásárlási szerződés felmondásának lehetősége nem érvényes.. A Super Lucky's Tale egy gyönyörű és játékos platformer minden korosztály számára. A főszereplő a karizmatikus optimista Lucky. Kalandra indul, hogy megtalálja belső erejét, és megpróbáljon segíteni nővérének megmenteni a Book of Ages-t a gonosz Jinx kezéből. Éld át újra a klasszikus platformerek korszakát minden velejárójával együtt ebben a gyönyörű játékban.

Termékparaméterek

Katalógus szám 42332 Jótállás 2 év
Csomagolás EN Gyártó többi
Játék nyelve EN Multiplayer Nem
Platform SWITCH

Változatok - játékok nyelvváltozatai


Egyes gyártók különböző nyelvi változatokban küldik nekünk a játékokat, amelyek eltérhetnek a nyomtatott csomagolás nyelvétől. A konkurenciánknál bevett gyakorlat, hogy a különböző nyelvű változatokat nem jelölik meg - a magyar,cseh, angol változatokat a nyelv megjelölése nélkül szállítják ki - nálunk te választod ki, hogy milyen nyelvű terméket szeretnél rendelni, így nem érhet kellemetlen meglepetés a küldemény kicsomagolásakor.

Hacsak a változatnál nincs megjelölve másként, a játéknak ugyanaz a nyelve (szinkron és felirat), mint a magyar vagy az angol változatban.

Talált kategóriák


Talált termékek