Super Mario Bros. Wonder (SWITCH)

watchDog.title

watchDog.challenge
watchDog.gdpr

Termékleírás

Lépj be a csodák világába a Super Mario Bros. Wonder for Nintendo Switch!
A klasszikus, 2D-s elrendezésű Mario-játék a Wonder Flowersnek köszönhetően szinte a felismerhetetlenségig átalakul! Ezek a virágok olyan látványos eseményeket váltanak ki, amelyeket látnod kell, hogy elhidd. Légy tanúja, ahogy a trombiták életre kelnek, káoszt szabadítanak el, mint egy óriási tüskés labda, és megtapasztalhatod a Wonder Effects nevű egyéb eseményeket.
Válaszd ki kedvenc Super Mario karakteredet
Válassz olyan ismerős karakterek közül, mint Mario, Luigi, Peach, Daisy, Yoshi és Toad. Változz át Elefánt Marióvá, és használd az ormányodat, hogy legyőzd az ellenséget egy meglepő új Power-Up segítségével!
Oszd meg a csodát barátaiddal és Mario-rajongóiddal
Állj össze akár három barátoddal egyetlen Nintendo Switch konzolon, hogy felfedezzétek a lenyűgöző Wonder Effecteket, és segítsétek egymást az út során.

Termékparaméterek

Katalógus szám 82498 Jótállás 2 év
Csomagolás EN, NL Disztribúció típusa Dobozos
Gyártó Nintendo Játék nyelve EN
Motívum Mario Műfaj Családi, Platformjáték
Multiplayer Igen Platform SWITCH

Változatok - játékok nyelvváltozatai


Egyes gyártók különböző nyelvi változatokban küldik nekünk a játékokat, amelyek eltérhetnek a nyomtatott csomagolás nyelvétől. A konkurenciánknál bevett gyakorlat, hogy a különböző nyelvű változatokat nem jelölik meg - a magyar,cseh, angol változatokat a nyelv megjelölése nélkül szállítják ki - nálunk te választod ki, hogy milyen nyelvű terméket szeretnél rendelni, így nem érhet kellemetlen meglepetés a küldemény kicsomagolásakor.

Hacsak a változatnál nincs megjelölve másként, a játéknak ugyanaz a nyelve (szinkron és felirat), mint a magyar vagy az angol változatban.

Talált kategóriák


Talált termékek