Super Mario Party (SWITCH) + Joy-Con Pastel Purple / Pastel Green (SWITCH)

watchDog.title

watchDog.challenge
watchDog.gdpr

Termékleírás

Ez a csomag tartalmaz egy letöltőkódot a Super Mario Party-hoz és egy pár Joy-Con kontrollert pasztell lila/zöld színben.

ANintendo Joy-Conok olyan úttörő játékvezérlők, amelyeket játék közben egy speciális játékmarkolatban vagy külön-külön, egy-egy kézben használhatsz. A Joy-Con kontrollerek, olyan kontrollerek, amelyek teljesen felszereltek egy sor játékgombbal, joystickkal és számos más különleges funkcióval.
 
Használható - egyenként egy kézben vagy együtt, egyetlen játékvezérlőként a Joy-Con markolat segítségével.
Csatlakoztathatóság - akár nyolc kontroller is csatlakoztatható vezeték nélkül egyetlen Nintendo Switch konzolhoz Bluetooth-on keresztül.
Kitartás - akár 20 órát is kibírnak egyetlen töltéssel, és a Nintendo Switch konzolhoz való újbóli csatlakoztatással újratölthetők.A Mario Party új szelet kap a Nintendo Switch új részében!
 
A buli folytatódik Nintendo Switch-en - a Mario Party sorozat visszatér, maximális szórakozással mindenki számára! A klasszikus társasjáték-formátum bőséges adag új stratégiai elemeket kapott, például játékos-specifikus kockákat.
 
A játék új játékmódokat is bevezet - például minijátékokat a Joy-Con kontrollerekkel és új játékmódokat a barátaid és a családod számára. A négyjátékos társasjáték klasszikus kidobójátékkal és csillagkereséssel tér vissza. Sőt, két Nintendo Switch-konzolt is összekapcsolhatsz egy teljesen új, dinamikus játékstílusban, például a Toad's Rec Room módban.
 
Az új módok és minijátékok az eredeti társasjátékkal együtt a legjobb partit biztosítják, bármikor, bárhol, mindenféle játékosokkal.

Termékparaméterek

Katalógus szám 86385 Jótállás 2 év
Gyártó Nintendo Játék nyelve EN
Motívum Mario Multiplayer Igen
Platform SWITCH

Változatok - játékok nyelvváltozatai


Egyes gyártók különböző nyelvi változatokban küldik nekünk a játékokat, amelyek eltérhetnek a nyomtatott csomagolás nyelvétől. A konkurenciánknál bevett gyakorlat, hogy a különböző nyelvű változatokat nem jelölik meg - a magyar,cseh, angol változatokat a nyelv megjelölése nélkül szállítják ki - nálunk te választod ki, hogy milyen nyelvű terméket szeretnél rendelni, így nem érhet kellemetlen meglepetés a küldemény kicsomagolásakor.

Hacsak a változatnál nincs megjelölve másként, a játéknak ugyanaz a nyelve (szinkron és felirat), mint a magyar vagy az angol változatban.

Talált kategóriák


Talált termékek