Supermarket Shriek (PS4)

Elérhetőség : Beszállító raktárán (7 nap)
Kiszállítás : A beszállító beszerzi hétfőn 7.29.
Az ár áfával: 6 760 Ft
 Kosárba
A rendeléshez ingyen kapsz:

Termékleírás

Csatlakozz egy ember és egy kecske valószínűtlen duójához ebben az egyedülálló (bevásárló) gokartversenyzőben, ahogy leküzdik a bizonytalan akadályokat és halálos kihívásokkal találkoznak. Egy mókás szóló kaland és egy igazán egyedi kooperatív élmény!
Egy gokartversenyző, amilyen nincs még egy - Hajtogasd két hősünket vadul érthetetlen sikolyaikkal! Használd az ember és a kecske sikolyait tökéletes összhangban, hogy elsajátítsd az őrült sapkák fizikáját, és teljesítsd az egyes szakaszokat!
Őrült akadályok világa - száguldj el üzletek, butikok és szupermarketek mellett - legyőzve útközben az akadályok irgalmatlan áradatát!

A hétköznapi akadályoktól (babkonzervdobozok) az abszurdokig (tűzgödrök, lengő fejszék, szumóbirkózók és még sok más!).
Kiabálj, mint egy férfi! Ordíts, mint egy kecske! Sikítsatok együtt!

Termékparaméterek

Katalógus szám 81613 Jótállás 2 év
Csomagolás EN Disztribúció típusa Dobozos
Gyártó többi Játék nyelve EN
Műfaj Akció, Verseny Platform PS4
Věk 3+

Változatok - játékok nyelvváltozatai


Egyes gyártók különböző nyelvi változatokban küldik nekünk a játékokat, amelyek eltérhetnek a nyomtatott csomagolás nyelvétől. A konkurenciánknál bevett gyakorlat, hogy a különböző nyelvű változatokat nem jelölik meg - a magyar,cseh, angol változatokat a nyelv megjelölése nélkül szállítják ki - nálunk te választod ki, hogy milyen nyelvű terméket szeretnél rendelni, így nem érhet kellemetlen meglepetés a küldemény kicsomagolásakor.

Hacsak a változatnál nincs megjelölve másként, a játéknak ugyanaz a nyelve (szinkron és felirat), mint a magyar vagy az angol változatban.

Talált kategóriák


Talált termékek